Zoom Jarak Jauh Ultra

  • 2MP 90x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 2MP 90x

    UV-ZN2290

    90x 2MP Starlight Ultra Long Range Modul Kamera Jaringan

    • Daya komputasi cerdas 1T, Ndhukung sinau algoritma jero kanggo nambah kinerja algoritma acara cerdas
    • Resolusi nganti 2MP(1920×1080),Output Full HD:1920×1080@30fps Gambar Langsung.
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Starlight Low Ilumination,0.0005Lux/F1.4(warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux with IR
    • Zoom Optik 90X, Zoom Digital 16X
    • Ndhukung transmisi kabut optik, sing ningkatake efek gambar sing kabut
  • 4MP 90x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 4MP 90x

    UV-ZN4290

    90x 4MP Starlight Ultra Long Range Modul Kamera Digital

    • Daya komputasi cerdas 1T, Ndhukung sinau algoritma jero kanggo nambah kinerja algoritma acara cerdas
    • 4MP(2688×1520),Output Full HD:2688×1520@30fps Gambar Langsung.
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Sensor Pencahayaan Rendah Starlight,0.0005Lux/F1.4(warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux saat IR dibuka
    • Zoom Optik 90X, Zoom Digital 16X

     

  • 4MP 86x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 4MP 86x

    UV-ZN4286

    86x 4MP Starlight Ultra Long Range Modul Kamera Jaringan

    • Ndhukung sinau algoritma jero kanggo nambah kinerja algoritma acara cerdas, daya komputasi cerdas 1T
    • Resolusi nganti 4MP(2560*1440), 2560*1440@30fps Gambar Langsung.
    • Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG , Konfigurasi Kualitas Video Multilevel lan Setelan Kompleksitas Coding
    • 0.0005Lux/F1.4(warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux with IR
    • Zoom Optik 86X, Zoom Digital 16X
    • Dilengkapi teknologi anti-goyang elektronik unik, teknologi gelombang panas, lan teknologi penetrasi kabut, kamera iki bisa digunakake ing lingkungan apa wae.Lensa lan sensor ultra-telefoto paling dhuwur wis entuk 100% rilis kinerja miturut algoritma kita.
    • Desain proteksi cangkang kanthi sampurna nglindhungi lingkungan kerja saka lensa optik dhuwur, ditambah karo fungsi kompensasi suhu lan algoritma koreksi, bisa kanthi sampurna kanggo ngawasi tugas ing macem-macem kabutuhan pengamatan jarak jauh.