Modul Kamera UAV

  • 4MP 10x UAV Mini Zoom Camera Module

    4MP 10x UAV Mini Zoom Modul Kamera

    UV-ZNS4110

    10x 4MP Modul Kamera UAV Jaringan Starlight

    • Resolusi Maks: 4MP (2560×1440), Output Maks: Full HD 2560×1440@30fps Gambar Langsung
    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.6(Warna),0.0005Lux/F1.6(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 10x, Zoom Digital 16x
    • Dhukungan Deteksi Gerakan, lsp.
    • Kamera iki ukurane cilik lan bobote entheng, lan gampang banget digabungake menyang macem-macem robot cilik lan sistem visi drone.
    • Kualitas gambar sing apik banget lan kacepetan fokus ngidini drone bisa ndeleng obyek kanthi jelas sanajan ing penerbangan kanthi kacepetan dhuwur
  • 2MP 33x UAV/Robot Camera Module

    2MP 33x UAV/Modul Kamera Robot

    UV-ZN2133

    33x 2MP Modul Kamera Jaringan Starlight

    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.5(Warna),0.0005Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 33x, Zoom Digital 16x
    • Modul kamera zoom starlight 33x minangka kamera Box 1 / 2.8-inci sing hemat biaya, dilengkapi lensa zoom optik 33x, sing nyedhiyakake kemampuan kanggo mirsani obyek saka jarak sing adoh.Kamera nggunakake sensitivitas cahya ultra-rendah, sinyal dhuwur -kanggo-noise ratio (SNR) lan 30 fps uncompressed full HD streaming media.Iki nganggo lensa optik murni lan teknologi defog optik sing berkualitas tinggi, sing cocog banget kanggo skenario aplikasi ngawasi alas kanthi kelembapan sing dhuwur.Bisa ndeleng obyek sing ora dikarepke nganti satus meter ing cuaca udan lan pedhut tanpa ora ana rincian.Algoritma pangolahan gambar sing apik lan fungsi hardware sing berkualitas tinggi ndadekake kinerja kamera iki.
  • 4MP 6x UAV Mini Zoom Camera Module

    4MP 6x UAV Mini Zoom Modul Kamera

    UV-ZN4206

    6x 4MP Modul Kamera Jaringan UAV Ultra Starlight

    • Zoom Optik 6x, Zoom Digital 16x
    • Dhukungan Deteksi Gerakan
    • Kamera blok zoom UAV dirancang kanggo drone industri.Kontrol prasaja lan kompatibel karo protokol VISCA.Yen sampeyan kenal karo kontrol kamera SONY Block, gampang kanggo nggabungake kamera kita.
    • Informasi GPS bisa direkam nalika njupuk foto.Iki bisa digunakake dening platform penerbangan kanggo ndeleng lintasan sawise acara
    • Ndhukung kertu microSD 256 GB.File rekaman bisa disimpen ing format MP4.Yen kamera mati ora normal, file video bakal ilang.Kita bisa ndandani file nalika kamera ora disimpen kanthi lengkap.
    • Ndhukung HDMI lan antarmuka jaringan, bisa adaptasi karo macem-macem sistem transmisi gambar
  • 2MP 26X UAV/Robot Camera Module

    2MP 26X UAV/Modul Kamera Robot

    UV-ZN2126

    26x 2MP Modul Kamera Blok Jaringan Starlight

    • Zoom Optik 26x, setelan Zoom Digital 16x kanggo integrasi UAV lan Robot
    • Max 2MP (1920×1080), Output: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • H.265/H.264/MJPEG Video Encoding lan Coding cara kasedhiya
    • Ultra Starlight Low Ilumination, nganti 0.0005Lux/F1.5(Warna),0.0001Lux/F1.5(B/W),0 Lux nalika IR Cut mbukak
    • 200W piksel, nelusuri otomatis, luwih cocok kanggo deteksi gerakan keamanan lan aman
    • Ndhukung macem-macem overlay informasi OSD.Bisa ngirim sinyal liwat PELCO, VISCA lan ndhukung ONVIF kanggo adaptasi menyang platform VMS sing disesuaikan
    • Set kamera fokus cendhak khusus UAV iki cocog kanggo integrasi menyang UAV cilik.Resolusi dhuwur-definisi lan fungsi fokus otomatis mesthekake yen gambar obah bisa katon cetha sak pesawat, lan macem-macem 4G, WIFI, modul transmisi HDMI bisa selaras.Kapabilitas R&D sing kuwat minangka sorotan perusahaan kita

     

  • 4MP 4x UAV Mini Zoom Camera Module

    4MP 4x UAV Mini Zoom Modul Kamera

    4x 4MP Modul Kamera Jaringan Ultra Starlight

    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Resolusi: nganti 4MP(2560 x 1440), Output Full HD: 2560 x 1440@30fps Gambar Langsung.
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Starlight Low Iluminasi,0.0005Lux/F1.6(warna),0.0001Lux/F1.6(B/W),0 Lux with IR
    • Zoom Optik 4x, Zoom Digital 16x
    • Nyedhiyakake gambar sing cetha lan wawasan sing wiyar, ningkatake pengalaman ndeleng sakabèhé, lan nyiapake macem-macem kondisi olahraga lan cahya ing infrastruktur kritis lan situs industri.