Kamera PTZ Kab

  • Bi-spectrum Speed Dome Thermal Imaging Camera

    Bi-spektrum Speed ​​Dome Thermal Imaging Camera

    UV-DM911

    • Ndhukung transmisi simultan saka video imaging termal lan video cahya katon
    • Ndhukung pangukuran suhu pencitraan termal, weker suhu dhuwur lan kurang
    • Pitungan otomatis transmisi atmosfer lan koreksi suhu adhedhasar parameter meteorologi
    • Ndhukung 10 jinis fungsi palet
    • Ndhukung dual analog, jaringan dual utawa siji analog lan siji output video jaringan
    • Dibangun ing piranti pangolahan boros panas efisiensi dhuwur
    • Nyegah tutup njero kubah saka fogging
    • Ndhukung transmisi HD jaringan
  • 6km Long Range Laser PTZ Camera

    Kamera PTZ Laser Jarak Jauh 6km

    PT863seri long-range HD infrared laser imaging kameradirancang kanggo ngawasi 24 jam.Kanthi laser NIR super homogenizing lan lensa telefoto megapiksel sing kurang cahya.Jarak deteksi maksimal kanggo manungsa / mobil / obyek yaiku 6 km ing wayah awan lan 3 km ~ 4km ing wayah wengi

    Sistem elektronik kontrol sing dipasang ing kelas teknis, operasi kamera kaya zoom, fokus, ngalih video, rotasi stabil lan akurat.Siji omah alloy aluminium integral lan tahan cuaca IP66 priksa manawa bisa digunakake ing njaba ruangan.

  • 10km Long Range Laser PTZ Camera

    Kamera PTZ Laser Jarak Jauh 10km

    PT903seri long-range HD infrared laser imaging kameradirancang kanggo ngawasi 24 jam.Kanthi laser NIR super homogenizing lan lensa telefoto megapiksel sing kurang cahya.Jarak deteksi maksimal kanggo manungsa / mobil / obyek yaiku 10 km ing wayah awan lan 3 km ~ 4km ing wayah wengi

    Sistem elektronik kontrol sing dipasang ing kelas teknis, operasi kamera kaya zoom, fokus, ngalih video, rotasi stabil lan akurat.Siji omah alloy aluminium integral lan tahan cuaca IP66 priksa manawa bisa digunakake ing njaba ruangan.

  • 5km Long Range Laser PTZ Camera

    Kamera PTZ Laser Jarak Jauh 5km

    PT2272-800 kamera illuminator laser infra merah jarak jauhdilengkapi modul kamera UV-ZN2272 lan iluminator laser UV-LS800-VP, bisa njamin syarat pengawasan remot awan lan wengi

    Kamera nggabungake teknologi cahya infra merah lan cahya lintang, kamera minangka solusi sampurna kanggo aplikasi cahya sing peteng lan sithik.Kamera iki nduweni zoom optik sing kuat lan kinerja pan/tilt/zoom sing tepat, nyedhiyakake solusi kabeh-ing-siji kanggo njupuk pengawasan video jarak adoh kanggo aplikasi ruangan.Iki minangka produk berorientasi proyek sing bisa ditrapake kanggo macem-macem aplikasi, kayata proteksi perimeter, proteksi komponen kunci (fasilitas listrik, pompa gas, lan liya-liyane) lan deteksi overheating ing infrastruktur kritis, pencegahan kebakaran alas, lan skenario liyane.Kanthi akeh opsi lensa zoom nganti 440mm/72xzoom, lan macem-macem resolusi sensor kasedhiya saka Full‑HD nganti 2MP.Dipasangake karo nganti 1000m katerangan laser, sistem kamera iki nawakake kinerja ndjogo wengi banget.Kabeh sensor kasebut digabungake menyang omah tahan cuaca IP66 sing digawe saka aluminium sing dikuatake.

  • 33x 2mp Dome Camera for Vehicle and Vessel

    Kamera Dome 33x 2mp kanggo Kendaraan lan Kapal

    UV-SC971-GQ33

    Kamera stabilisasi otomatis

    Sensor sikap sing dibangun bisa ndeteksi lan nyetel sikap kamera sawayah-wayah, sing bisa nyetel tengah gambar kanthi trep lan cepet, kanthi kacepetan respon cepet lan umur dawa.

    pangayoman IP67

    Mendukung fungsi video super starlight

    Ndhukung output video dual ing wektu sing padha: jaringan HD, gambar sing cetha

    Kalibrasi orientasi siji-klik

    Perawatan semprotan anti-uyah

    Cocog kanggo kapal, tank, lsp.

  • 26x 2mp Dome Camera for Vehicle and Vessel

    Kamera Dome 26x 2mp kanggo Kendaraan lan Kapal

    UV-SC971-GQ26

    Kamera stabilisasi otomatis

    Sensor sikap sing dibangun bisa ndeteksi lan nyetel sikap kamera sawayah-wayah, sing bisa nyetel tengah gambar kanthi trep lan cepet, kanthi kacepetan respon cepet lan umur dawa.

    pangayoman IP67

    Mendukung fungsi video super starlight

    Ndhukung output video dual ing wektu sing padha: jaringan HD, gambar sing cetha

    Kalibrasi orientasi siji-klik

    Perawatan semprotan anti-uyah

    Cocog kanggo kapal, tank, lsp.

  • Multi-sensor 100mm Thermal PTZ Camera

    Kamera PTZ Termal Multi-sensor 100mm

    UV-DMS6300/4300-100 Multi-Spectrum Electronic Sentinel Camera

    Kamera sentinel elektronik adhedhasar teknologi inframerah uncooled generasi kaping enem paling anyar, teknologi pencitraan cahya sing katon definisi dhuwur, teknologi analisis cerdas AI, teknologi lampu laser/ranging, teknologi penolakan swara lan cahya, teknologi transmisi nirkabel, teknologi kontrol konsumsi daya, miturut kanggo cerdas Adhedhasar prinsip desain modernisasi, energi dhuwur, bobot entheng, modularisasi lan produk militer, iku kamera pengawasan cerdas sing nggabungake pemantauan awan lan wengi, analisis cerdas, lan pertahanan aktif.Nduwe karakteristik aplikasi sing wiyar, panyebaran fleksibel, tanpa pengawasan, tingkat kecerdasan sing dhuwur, lan adaptasi lingkungan sing kuwat.

     

  • Multi-sensor 75mm Thermal PTZ Camera

    Multi-sensor 75mm Thermal PTZ Kamera

    UV-DMS6300/4300-75 Multi-Spectrum Electronic Sentinel Camera

    Modul kamera pencitraan termal inframerah nggunakake sensitivitas dhuwur 640 × 512/384 × 288 resolusi 12μm ultra-fine resolusi uncooled detektor pencitraan bidang fokus lan lensa infra merah miniatur, kanthi sirkuit digital lan algoritma pangolahan gambar canggih, lan gambar kasebut alus lan mulus;Kamera laser nganggo full HD warna ireng lan putih dual mode katerangan sensor CMOS kurang, cilik HD dina lan wengi HD lensa lan dhuwur-efficiency miniaturized banjir laser illuminator;struktur adopts desain quasi-bola terintegrasi, horisontal 360 ° rotasi terus-terusan, ngiringake ± 90 ° Rotating, volume lan bobot saka kabèh mesin sing nemen suda, kang nemen nyuda biaya construction lan mbenakake timeliness saka construction.Produk kasebut dipasang karo modul blok analisis video cerdas AI, lan nggunakake algoritma pangolahan gambar cerdas sing canggih, sing bisa mbedakake prilaku obyek sing dipantau ing lingkungan sing beda-beda;engine nelusuri cerdas majeng dibangun ing bisa terus-terusan trek obah utawa obyek stasioner, lan kanthi otomatis ngganti menyang macem-macem lingkungan deteksi Komplek.Setelan produk prasaja, area deteksi lan aturan weker disetel kanthi trep lan cepet, lan biaya sinau kurang, sing bisa nyuda tenaga kerja, sumber daya finansial lan sumber daya materi.

    Nihan peralatan digawe saka paduan aluminium super, kelas perlindungan IP67;desain bunder, resistance angin kuwat;perawatan lumahing nggunakake PTA telung-bukti nutupi, resistance karat kuwat;kanggo mesthekake yen peralatan punika long-term ing lingkungan ruangan atos kayata wedhi, angin, lan uyah semprotan operasi Stabil.

  • Multi-sensor 50mm Thermal PTZ Camera

    Kamera PTZ Termal Multi-sensor 50mm

    UV-DMS6300/4300-50 Multi-Spectrum Electronic Sentinel Camera

    Produk kasebut ngganti mata manungsa nganggo kamera pencitraan termal inframerah lan kamera laser, ngganti otak manungsa kanthi algoritma cerdas lan sinau jero, nggunakake swara lan cahya kanggo nyegah panyegahan wektu nyata, nggabungake deteksi, analisis, lan penolakan, lan ngrusak teknologi pertahanan sipil tradisional. .Mode pertahanan.

  • 2km Smart Laser PTZ Camera

    Kamera PTZ Smart Laser 2km

    Produk penjaga elektronik UV-DMS2132adhedhasar teknologi pencitraan cahya sing katon definisi dhuwur, teknologi analisis cerdas AI, teknologi lampu laser / kiro-kiro, teknologi penolakan swara lan cahya, teknologi transmisi nirkabel, teknologi kontrol daya, penet Intelligent, dhuwur - prinsip desain energi, entheng, modular, lan berorientasi militer, kamera laser cerdas sing nggabungake pemantauan awan lan wengi, analisis cerdas, lan pertahanan aktif.Nduwe karakteristik aplikasi sing wiyar, panyebaran fleksibel, tanpa pengawasan, tingkat kecerdasan sing dhuwur, lan adaptasi lingkungan sing kuwat.