Produk

  • 2MP 90x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 2MP 90x

    UV-ZN2290

    90x 2MP Starlight Ultra Long Range Modul Kamera Jaringan

    • Daya komputasi cerdas 1T, Ndhukung sinau algoritma jero kanggo nambah kinerja algoritma acara cerdas
    • Resolusi nganti 2MP(1920×1080),Output Full HD:1920×1080@30fps Gambar Langsung.
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Starlight Low Ilumination,0.0005Lux/F1.4(warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux with IR
    • Zoom Optik 90X, Zoom Digital 16X
    • Ndhukung transmisi kabut optik, sing ningkatake efek gambar sing kabut
  • 4MP 90x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 4MP 90x

    UV-ZN4290

    90x 4MP Starlight Ultra Long Range Modul Kamera Digital

    • Daya komputasi cerdas 1T, Ndhukung sinau algoritma jero kanggo nambah kinerja algoritma acara cerdas
    • 4MP(2688×1520),Output Full HD:2688×1520@30fps Gambar Langsung.
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Sensor Pencahayaan Rendah Starlight,0.0005Lux/F1.4(warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux saat IR dibuka
    • Zoom Optik 90X, Zoom Digital 16X

     

  • 4MP 86x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 4MP 86x

    UV-ZN4286

    86x 4MP Starlight Ultra Long Range Modul Kamera Jaringan

    • Ndhukung sinau algoritma jero kanggo nambah kinerja algoritma acara cerdas, daya komputasi cerdas 1T
    • Resolusi nganti 4MP(2560*1440), 2560*1440@30fps Gambar Langsung.
    • Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG , Konfigurasi Kualitas Video Multilevel lan Setelan Kompleksitas Coding
    • 0.0005Lux/F1.4(warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux with IR
    • Zoom Optik 86X, Zoom Digital 16X
    • Dilengkapi teknologi anti-goyang elektronik unik, teknologi gelombang panas, lan teknologi penetrasi kabut, kamera iki bisa digunakake ing lingkungan apa wae.Lensa lan sensor ultra-telefoto paling dhuwur wis entuk 100% rilis kinerja miturut algoritma kita.
    • Desain proteksi cangkang kanthi sampurna nglindhungi lingkungan kerja saka lensa optik dhuwur, ditambah karo fungsi kompensasi suhu lan algoritma koreksi, bisa kanthi sampurna kanggo ngawasi tugas ing macem-macem kabutuhan pengamatan jarak jauh.

     

  • Bi-spectrum Speed Dome Thermal Imaging Camera

    Bi-spektrum Speed ​​Dome Thermal Imaging Camera

    UV-DM911

    • Ndhukung transmisi simultan saka video imaging termal lan video cahya katon
    • Ndhukung pangukuran suhu pencitraan termal, weker suhu dhuwur lan kurang
    • Pitungan otomatis transmisi atmosfer lan koreksi suhu adhedhasar parameter meteorologi
    • Ndhukung 10 jinis fungsi palet
    • Ndhukung dual analog, jaringan dual utawa siji analog lan siji output video jaringan
    • Dibangun ing piranti pangolahan boros panas efisiensi dhuwur
    • Nyegah tutup njero kubah saka fogging
    • Ndhukung transmisi HD jaringan
  • 2MP 25x Digital Zoom Camera Module

    2MP 25x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2225D

    25x 2MP Modul Kamera Digital Ultra Starlight

    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.5(Warna),0.0001Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 25x, Zoom Digital 16x
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Iluminasi Kurang Apik lan Kualitas Gambar Apik
    • Dhukungan Kontrol 3A (Auto White Balance, Auto Exposure, Auto Focus)
    • Dhukungan Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • 2MP 26x Digital Zoom Camera Module

    2MP 26x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2126D

    2MP 26x Digital Zoom Blok Kamera Modul

    • NDAA Compliant Prodcut
    • Zoom Optik 26x, Zoom Digital 16x
    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.5(Warna),0.0005Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Iluminasi Kurang Apik lan Kualitas Gambar Apik
    • Dhukungan Kontrol 3A (Auto White Balance, Auto Exposure, Auto Focus)
    • Dhukungan Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • 2MP 33x Digital Zoom Camera Module

    2MP 33x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2133D

    33x 2MP Modul Kamera Digital Starlight

    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahya Lintang Kurang Iluminasi, 0.001Lux/F1.5(Warna), 0.0005Lux/F1.5(B/W), 0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 33x, Zoom Digital 16x
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Iluminasi Kurang Apik lan Kualitas Gambar Apik
    • UV-ZN2133D minangka produk paling laris Univision.Ukuran produk iki cocok kanggo umume produk ing pasar.Iku manggoni pangsa pasar gedhe saka gerakan.Nduwe kinerja biaya super dhuwur lan bisa diadaptasi kanggo kabeh peralatan kamera AHD.Nyedhiyani antarmuka Sony LVDS, uga antarmuka CVBS, tim R&D profesional bisa nyedhiyakake macem-macem layanan khusus kanggo pelanggan

     

  • 2MP 37x Digital Zoom Camera Module

    2MP 37x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2237D

    37x 2MP Modul Kamera Digital Ultra Starlight

    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.4(Warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 37x, Zoom Digital 16x
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
  • 2MP 46x Digital Zoom Camera Module

    2MP 46x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2146D

    46x 2MP Modul Kamera Digital Starlight

    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.8(Warna),0.0005Lux/F1.8(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 46x, Zoom Digital 16x
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam

    Modul kamera blok digital 46x adhedhasar sensor CMOS Sony IMX327 2MP.Kamera nggunakake media streaming Full HD sing ora dikompres kanthi sensitivitas ultra-rendhek, rasio sinyal-kanggo-noise dhuwur lan 30 FPS.Kamera tingkat sensitivitas dhuwur bisa njupuk gambar sing katon lan cedhak-infra merah kanthi gangguan swara ing kahanan cahya sing surem.

  • 2MP 52x Digital Zoom Camera Module

    2MP 52x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2252D

    52x 2MP Modul Kamera Digital Starlight

    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Sinyal Jaringan Video Dual Output
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@60fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.4(Warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 52x, Zoom Digital 16x
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Iluminasi Kurang Apik lan Kualitas Gambar Apik

    Ing efek zoom maksimal 52X, sampeyan isih bisa njupuk gambar sing cetha, lan nduweni efek night vision sing apik banget.Kajaba iku, kanthi fungsi defogging khusus, obyek jarak adoh isih bisa diamati ing cuaca kabut lan kabut.Fungsi gelombang panas anti bisa mesthekake yen obyek sing diamati ora kena pengaruh fluktuasi gelombang panas ing lingkungan pengamatan panas.Fungsi anti goyang elektronik bisa nyuda efek goyang gambar sing disebabake goyangan kamera.

  • 2MP 72x Digital Zoom Camera Module

    2MP 72x Digital Zoom Modul Kamera

    UV-ZN2172D

    72x 2MP Modul Kamera Digital

    Modul Kamera UV-ZN2172D minangka Modul Kamera Digital sing Ndhukung LVDS Sinyal Digital lan Output Video Sinyal Jaringan.

    Zoom optik 72x nyukupi kabutuhan umume skenario panggunaan.Kita duwe tim R&D profesional lan mandiri sing bisa nyedhiyakake layanan khusus lan bimbingan teknis sawise adol ing kabeh aspek.

     

     

  • 2MP Starlight 72x Digital Zoom Camera Module

    2MP Starlight 72x Digital Zoom Modul Kamera

    UV-ZN2272D

    72x 2MP Modul Kamera Digital Ultra Starlight

    • Zoom Optik 72x, Zoom Digital 16x
    • Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • 2MP (1920×1080), Full HD 1920×1080@60fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.4(Warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux karo IR
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Iluminasi Kurang Apik, Nyedhiyakake Kualitas Gambar sing Apik