Modul Kamera Zoom Digital Range Normal

  • 2MP 25x Digital Zoom Camera Module

    2MP 25x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2225D

    25x 2MP Modul Kamera Digital Ultra Starlight

    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.5(Warna),0.0001Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 25x, Zoom Digital 16x
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Iluminasi Kurang Apik lan Kualitas Gambar Apik
    • Dhukungan Kontrol 3A (Auto White Balance, Auto Exposure, Auto Focus)
    • Dhukungan Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • 2MP 26x Digital Zoom Camera Module

    2MP 26x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2126D

    2MP 26x Digital Zoom Blok Kamera Modul

    • NDAA Compliant Prodcut
    • Zoom Optik 26x, Zoom Digital 16x
    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.5(Warna),0.0005Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Iluminasi Kurang Apik lan Kualitas Gambar Apik
    • Dhukungan Kontrol 3A (Auto White Balance, Auto Exposure, Auto Focus)
    • Dhukungan Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • 2MP 33x Digital Zoom Camera Module

    2MP 33x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2133D

    33x 2MP Modul Kamera Digital Starlight

    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahya Lintang Kurang Iluminasi, 0.001Lux/F1.5(Warna), 0.0005Lux/F1.5(B/W), 0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 33x, Zoom Digital 16x
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Iluminasi Kurang Apik lan Kualitas Gambar Apik
    • UV-ZN2133D minangka produk paling laris Univision.Ukuran produk iki cocok kanggo umume produk ing pasar.Iku manggoni pangsa pasar gedhe saka gerakan.Nduwe kinerja biaya super dhuwur lan bisa diadaptasi kanggo kabeh peralatan kamera AHD.Nyedhiyani antarmuka Sony LVDS, uga antarmuka CVBS, tim R&D profesional bisa nyedhiyakake macem-macem layanan khusus kanggo pelanggan

     

  • 2MP 37x Digital Zoom Camera Module

    2MP 37x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2237D

    37x 2MP Modul Kamera Digital Ultra Starlight

    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.4(Warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 37x, Zoom Digital 16x
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam