Modul Kamera Zoom Jaringan

  • 2MP 90x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 2MP 90x

    UV-ZN2290

    90x 2MP Starlight Ultra Long Range Modul Kamera Jaringan

    • Daya komputasi cerdas 1T, Ndhukung sinau algoritma jero kanggo nambah kinerja algoritma acara cerdas
    • Resolusi nganti 2MP(1920×1080),Output Full HD:1920×1080@30fps Gambar Langsung.
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Starlight Low Ilumination,0.0005Lux/F1.4(warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux with IR
    • Zoom Optik 90X, Zoom Digital 16X
    • Ndhukung transmisi kabut optik, sing ningkatake efek gambar sing kabut
  • 4MP 90x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 4MP 90x

    UV-ZN4290

    90x 4MP Starlight Ultra Long Range Modul Kamera Digital

    • Daya komputasi cerdas 1T, Ndhukung sinau algoritma jero kanggo nambah kinerja algoritma acara cerdas
    • 4MP(2688×1520),Output Full HD:2688×1520@30fps Gambar Langsung.
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Sensor Pencahayaan Rendah Starlight,0.0005Lux/F1.4(warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux saat IR dibuka
    • Zoom Optik 90X, Zoom Digital 16X

     

  • 4MP 86x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 4MP 86x

    UV-ZN4286

    86x 4MP Starlight Ultra Long Range Modul Kamera Jaringan

    • Ndhukung sinau algoritma jero kanggo nambah kinerja algoritma acara cerdas, daya komputasi cerdas 1T
    • Resolusi nganti 4MP(2560*1440), 2560*1440@30fps Gambar Langsung.
    • Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG , Konfigurasi Kualitas Video Multilevel lan Setelan Kompleksitas Coding
    • 0.0005Lux/F1.4(warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux with IR
    • Zoom Optik 86X, Zoom Digital 16X
    • Dilengkapi teknologi anti-goyang elektronik unik, teknologi gelombang panas, lan teknologi penetrasi kabut, kamera iki bisa digunakake ing lingkungan apa wae.Lensa lan sensor ultra-telefoto paling dhuwur wis entuk 100% rilis kinerja miturut algoritma kita.
    • Desain proteksi cangkang kanthi sampurna nglindhungi lingkungan kerja saka lensa optik dhuwur, ditambah karo fungsi kompensasi suhu lan algoritma koreksi, bisa kanthi sampurna kanggo ngawasi tugas ing macem-macem kabutuhan pengamatan jarak jauh.

     

  • 4MP 4x Network Zoom Camera Module

    4MP 4x Network Zoom Modul Kamera

    UV-ZN4204

    4x 4MP Modul Kamera Jaringan Ultra Starlight
    Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

    • Algoritma pembelajaran jero sing cerdas
    • Nganti 4MP(2560*1440),Output Full HD:2560*1440@30fps Gambar ing Aliran Utama
    • Dukungan H.265/H.264/MJPEG coding
    • Starlight Low Iluminasi,0.0005Lux/F1.6(warna),0.0001Lux/F1.6(B/W),0 Lux with IR
    • Zoom Optik 4x, Zoom Digital 16x
    • Deteksi Obah
  • 4MP 6x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 4MP 6x

    UV-ZN4206

    6x 4MP Modul Kamera Jaringan Ultra Starlight
    Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Resolusi: nganti 4MP(2560*1440), Output Full HD:2560*1440@30fps Gambar Langsung.
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Starlight Low Iluminasi,0.0005Lux/F1.6(warna),0.0001Lux/F1.6(B/W),0 Lux with IR
    • Zoom Optik 6x, Zoom Digital 16x
    • Dhukungan Deteksi Gerakan
  • 2MP 25x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 2MP 25x

    UV-ZN2225

    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.5(Warna),0.0001Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 25x, Zoom Digital 16x
    • Dhukungan Deteksi Gerakan
    • Dhukungan Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Dhukungan Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • 4MP 25x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 4MP 25x

    UV-ZN4225

    25x 4MP Modul Kamera Jaringan Ultra Starlight
    Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Resolusi Maks: 4MP(2560*1440),Output Full HD:2560*1440@30fps Gambar Langsung
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.5(Warna),0.0001Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 25x, Zoom Digital 16x
    • Dhukungan Deteksi Gerakan
  • 4MP 33x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 4MP 33x

    UV-ZN4133

    33x 4MP Modul Kamera Jaringan Starlight
    Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

    • Resolusi Maks: 4MP(2560*1440),Output Full HD:2560*1440@30fps Gambar Langsung
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.5(Warna),0.0005Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 33x, Zoom Digital 16x
    • Ndhukung Deteksi Intrusi Area, Deteksi Lintas Wates, Deteksi Gerakan
    • Dhukungan Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
  • 2MP 33x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 2MP 33x

    UV-ZN2133

    33x 2MP Modul Kamera Jaringan Starlight
    Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.5(Warna),0.0005Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 33x, Zoom Digital 16x
    • Ndhukung Deteksi Intrusi Area, Deteksi Lintas Wates, Deteksi Gerakan
    • Dhukungan Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Dhukungan Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • 2MP 37x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 2MP 37x

    UV-ZN2237

    37x 2MP Modul Kamera Jaringan Ultra Starlight
    Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

    • Ultral Starlight Sony Cmos Sensor
    • Resolusi HD: 2MP (1920×1080), Output: Full HD 1920×1080@30fps Gambar wektu nyata
    • Coding lan encoding cara H.265/H.264/MJPEG
    • Ing Iluminasi Kurang, 0.0005Lux/F1.5(Warna),0.0001Lux/F1.5(B/W), 0 Lux nalika mbukak IR
    • Zoom Optik 37x, Zoom Digital 16x
    • Defog Optik, Ngilangi Gelombang Panas, EIS
    • Deteksi gerak kasedhiya
    • Ndhukung macem-macem solusi pangenalan cerdas kayata pangenalan piring lisensi, pangenalan pasuryan, pelacakan seluler, weker kumelun, lan sapiturute. Ing upaya riset lan pangembangan tim R&D piranti lunak, kita wis ngembangake macem-macem program khusus kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.Kita bisa nanggapi kabutuhan pelanggan kanthi pas wektune.
  • 4MP 37x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 4MP 37x

    UV-ZN4237

    37x 4MP Modul Kamera Jaringan Ultra Starlight
    Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Resolusi Maks: 4MP(2688×1520), Output Full HD:2688×1520@30fps Gambar Langsung.
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.5(Warna),0.0001Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 37x, Zoom Digital 16x
    • Ndhukung Optical Defog, Maksimal Ngapikake Gambar Foggy
    • Dhukungan Deteksi Gerakan
  • 2MP 52x Network Zoom Camera Module

    2MP 52x Network Zoom Modul Kamera

    UV-ZN225252x 2MP Modul Kamera Jaringan Starlight Kompatibilitas Apik banget kanggo Integrasi Unit PT

    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@60fps Gambar Langsung
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.4(Warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 52x, Zoom Digital 16x
    • Ndhukung Deteksi Intrusi Area, Deteksi Lintas Wates, Deteksi Gerakan, Tameng Privasi, lsp.
    • Dhukungan Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2