Kamera PTZ Multi-Sensor

  • Multi-sensor 100mm Thermal PTZ Camera

    Kamera PTZ Termal Multi-sensor 100mm

    UV-DMS6300/4300-100 Multi-Spectrum Electronic Sentinel Camera

    Kamera sentinel elektronik adhedhasar teknologi inframerah uncooled generasi kaping enem paling anyar, teknologi pencitraan cahya sing katon definisi dhuwur, teknologi analisis cerdas AI, teknologi lampu laser/ranging, teknologi penolakan swara lan cahya, teknologi transmisi nirkabel, teknologi kontrol konsumsi daya, miturut kanggo cerdas Adhedhasar prinsip desain modernisasi, energi dhuwur, bobot entheng, modularisasi lan produk militer, iku kamera pengawasan cerdas sing nggabungake pemantauan awan lan wengi, analisis cerdas, lan pertahanan aktif.Nduwe karakteristik aplikasi sing wiyar, panyebaran fleksibel, tanpa pengawasan, tingkat kecerdasan sing dhuwur, lan adaptasi lingkungan sing kuwat.

     

  • Multi-sensor 75mm Thermal PTZ Camera

    Multi-sensor 75mm Thermal PTZ Kamera

    UV-DMS6300/4300-75 Multi-Spectrum Electronic Sentinel Camera

    Modul kamera pencitraan termal inframerah nggunakake sensitivitas dhuwur 640 × 512/384 × 288 resolusi 12μm ultra-fine resolusi uncooled detektor pencitraan bidang fokus lan lensa infra merah miniatur, kanthi sirkuit digital lan algoritma pangolahan gambar canggih, lan gambar kasebut alus lan mulus;Kamera laser nganggo full HD warna ireng lan putih dual mode katerangan sensor CMOS kurang, cilik HD dina lan wengi HD lensa lan dhuwur-efficiency miniaturized banjir laser illuminator;struktur adopts desain quasi-bola terintegrasi, horisontal 360 ° rotasi terus-terusan, ngiringake ± 90 ° Rotating, volume lan bobot saka kabèh mesin sing nemen suda, kang nemen nyuda biaya construction lan mbenakake timeliness saka construction.Produk kasebut dipasang karo modul blok analisis video cerdas AI, lan nggunakake algoritma pangolahan gambar cerdas sing canggih, sing bisa mbedakake prilaku obyek sing dipantau ing lingkungan sing beda-beda;engine nelusuri cerdas majeng dibangun ing bisa terus-terusan trek obah utawa obyek stasioner, lan kanthi otomatis ngganti menyang macem-macem lingkungan deteksi Komplek.Setelan produk prasaja, area deteksi lan aturan weker disetel kanthi trep lan cepet, lan biaya sinau kurang, sing bisa nyuda tenaga kerja, sumber daya finansial lan sumber daya materi.

    Nihan peralatan digawe saka paduan aluminium super, kelas perlindungan IP67;desain bunder, resistance angin kuwat;perawatan lumahing nggunakake PTA telung-bukti nutupi, resistance karat kuwat;kanggo mesthekake yen peralatan punika long-term ing lingkungan ruangan atos kayata wedhi, angin, lan uyah semprotan operasi Stabil.

  • Multi-sensor 50mm Thermal PTZ Camera

    Kamera PTZ Termal Multi-sensor 50mm

    UV-DMS6300/4300-50 Multi-Spectrum Electronic Sentinel Camera

    Produk kasebut ngganti mata manungsa nganggo kamera pencitraan termal inframerah lan kamera laser, ngganti otak manungsa kanthi algoritma cerdas lan sinau jero, nggunakake swara lan cahya kanggo nyegah panyegahan wektu nyata, nggabungake deteksi, analisis, lan penolakan, lan ngrusak teknologi pertahanan sipil tradisional. .Mode pertahanan.