Zoom Jarak Jauh

  • 2MP 52x Network Zoom Camera Module

    2MP 52x Network Zoom Modul Kamera

    UV-ZN225252x 2MP Modul Kamera Jaringan Starlight Kompatibilitas Apik banget kanggo Integrasi Unit PT

    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@60fps Gambar Langsung
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.4(Warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 52x, Zoom Digital 16x
    • Ndhukung Deteksi Intrusi Area, Deteksi Lintas Wates, Deteksi Gerakan, Tameng Privasi, lsp.
    • Dhukungan Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
  • 2MP 46x Network Zoom Camera Module

    2MP 46x Modul Kamera Zoom Jaringan

    UV-ZN2146

    46x 2MP Modul Kamera Jaringan Starlight
    Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.8(Warna),0.0005Lux/F1.8(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 46x, Zoom Digital 16x
    • Ndhukung Defog Optik, Ngapikake Efek Kabut Gambar
    • Ndhukung Fungsi Deteksi Dasar
  • 4MP 52x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 4MP 52x

    UV-ZN4252

    52x 4MP Modul Kamera Jaringan Starlight
    Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

    • Ngadopsi teknologi kompresi enkoding sing apik, ndhukung enkoding H.265, H.264, tingkat bit sing luwih murah miturut syarat kualitas gambar sing padha, nyuda bandwidth transmisi lan papan panyimpenan;algoritma fokus otomatis lan pajanan otomatis sing dibangun ing, fokus akurat lan kacepetan cepet , Efek cahya sing apik, efek cahya sing sithik banget;ndhukung seng nembus kabut optik lan seng nembus kabut elektronik fungsi seng nembus super kabut.
    • Sekawan yuta sensor kamera definisi tinggi lan lensa optik canggih luwih saka 300 mm nduwe efek pencitraan kualitas paling dhuwur miturut algoritma kita, kompatibel karo macem-macem protokol kayata PELCO, VISCA, ONVIF, lan bisa digabungake menyang macem-macem kamera Ing sistem kasebut.
  • 2MP 72x Network Zoom Camera Module

    2MP 72x Network Zoom Modul Kamera

    UV-ZN2172

    72x 2MP Modul Kamera Jaringan
    Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.8(Warna),0.0005Lux/F1.8(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 72x, Zoom Digital 16x
    • Ndhukung Defog Optik, Ngapikake Efek Kabut Gambar
  • 2MP Starlight 72x Network Zoom Camera Module

    2MP Starlight 72x Network Zoom Modul Kamera

    UV-ZN2272

    72x 2MP Modul Kamera Jaringan Starlight
    Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.4(Warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 72x, Zoom Digital 16x
    • Dhukungan Deteksi Gerakan
    • Dhukungan Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate
  • 2MP 92x Network Zoom Camera Module

    Modul Kamera Zoom Jaringan 2MP 92x

    UV-ZN2292

    92x 2MP Modul Kamera Jaringan Starlight
    Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.4(Warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 92x, Zoom Digital 16x
    • Dhukungan Deteksi Gerakan
    • Dhukungan Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate