Kamera PTZ Laser

  • 6km Long Range Laser PTZ Camera

    Kamera PTZ Laser Jarak Jauh 6km

    PT863seri long-range HD infrared laser imaging kameradirancang kanggo ngawasi 24 jam.Kanthi laser NIR super homogenizing lan lensa telefoto megapiksel sing kurang cahya.Jarak deteksi maksimal kanggo manungsa / mobil / obyek yaiku 6 km ing wayah awan lan 3 km ~ 4km ing wayah wengi

    Sistem elektronik kontrol sing dipasang ing kelas teknis, operasi kamera kaya zoom, fokus, ngalih video, rotasi stabil lan akurat.Siji omah alloy aluminium integral lan tahan cuaca IP66 priksa manawa bisa digunakake ing njaba ruangan.

  • 10km Long Range Laser PTZ Camera

    Kamera PTZ Laser Jarak Jauh 10km

    PT903seri long-range HD infrared laser imaging kameradirancang kanggo ngawasi 24 jam.Kanthi laser NIR super homogenizing lan lensa telefoto megapiksel sing kurang cahya.Jarak deteksi maksimal kanggo manungsa / mobil / obyek yaiku 10 km ing wayah awan lan 3 km ~ 4km ing wayah wengi

    Sistem elektronik kontrol sing dipasang ing kelas teknis, operasi kamera kaya zoom, fokus, ngalih video, rotasi stabil lan akurat.Siji omah alloy aluminium integral lan tahan cuaca IP66 priksa manawa bisa digunakake ing njaba ruangan.

  • 5km Long Range Laser PTZ Camera

    Kamera PTZ Laser Jarak Jauh 5km

    PT2272-800 kamera illuminator laser infra merah jarak jauhdilengkapi modul kamera UV-ZN2272 lan iluminator laser UV-LS800-VP, bisa njamin syarat pengawasan remot awan lan wengi

    Kamera nggabungake teknologi cahya infra merah lan cahya lintang, kamera minangka solusi sampurna kanggo aplikasi cahya sing peteng lan sithik.Kamera iki nduweni zoom optik sing kuat lan kinerja pan/tilt/zoom sing tepat, nyedhiyakake solusi kabeh-ing-siji kanggo njupuk pengawasan video jarak adoh kanggo aplikasi ruangan.Iki minangka produk berorientasi proyek sing bisa ditrapake kanggo macem-macem aplikasi, kayata proteksi perimeter, proteksi komponen kunci (fasilitas listrik, pompa gas, lan liya-liyane) lan deteksi overheating ing infrastruktur kritis, pencegahan kebakaran alas, lan skenario liyane.Kanthi akeh opsi lensa zoom nganti 440mm/72xzoom, lan macem-macem resolusi sensor kasedhiya saka Full‑HD nganti 2MP.Dipasangake karo nganti 1000m katerangan laser, sistem kamera iki nawakake kinerja ndjogo wengi banget.Kabeh sensor kasebut digabungake menyang omah tahan cuaca IP66 sing digawe saka aluminium sing dikuatake.

  • 2km Smart Laser PTZ Camera

    Kamera PTZ Smart Laser 2km

    Produk penjaga elektronik UV-DMS2132adhedhasar teknologi pencitraan cahya sing katon definisi dhuwur, teknologi analisis cerdas AI, teknologi lampu laser / kiro-kiro, teknologi penolakan swara lan cahya, teknologi transmisi nirkabel, teknologi kontrol daya, penet Intelligent, dhuwur - prinsip desain energi, entheng, modular, lan berorientasi militer, kamera laser cerdas sing nggabungake pemantauan awan lan wengi, analisis cerdas, lan pertahanan aktif.Nduwe karakteristik aplikasi sing wiyar, panyebaran fleksibel, tanpa pengawasan, tingkat kecerdasan sing dhuwur, lan adaptasi lingkungan sing kuwat.