Kamera Dome Kab

  • Bi-spectrum Speed Dome Thermal Imaging Camera

    Bi-spektrum Speed ​​Dome Thermal Imaging Camera

    UV-DM911

    • Ndhukung transmisi simultan saka video imaging termal lan video cahya katon
    • Ndhukung pangukuran suhu pencitraan termal, weker suhu dhuwur lan kurang
    • Pitungan otomatis transmisi atmosfer lan koreksi suhu adhedhasar parameter meteorologi
    • Ndhukung 10 jinis fungsi palet
    • Ndhukung dual analog, jaringan dual utawa siji analog lan siji output video jaringan
    • Dibangun ing piranti pangolahan boros panas efisiensi dhuwur
    • Nyegah tutup njero kubah saka fogging
    • Ndhukung transmisi HD jaringan
  • 33x 2mp Dome Camera for Vehicle and Vessel

    Kamera Dome 33x 2mp kanggo Kendaraan lan Kapal

    UV-SC971-GQ33

    Kamera stabilisasi otomatis

    Sensor sikap sing dibangun bisa ndeteksi lan nyetel sikap kamera sawayah-wayah, sing bisa nyetel tengah gambar kanthi trep lan cepet, kanthi kacepetan respon cepet lan umur dawa.

    pangayoman IP67

    Mendukung fungsi video super starlight

    Ndhukung output video dual ing wektu sing padha: jaringan HD, gambar sing cetha

    Kalibrasi orientasi siji-klik

    Perawatan semprotan anti-uyah

    Cocog kanggo kapal, tank, lsp.

  • 26x 2mp Dome Camera for Vehicle and Vessel

    Kamera Dome 26x 2mp kanggo Kendaraan lan Kapal

    UV-SC971-GQ26

    Kamera stabilisasi otomatis

    Sensor sikap sing dibangun bisa ndeteksi lan nyetel sikap kamera sawayah-wayah, sing bisa nyetel tengah gambar kanthi trep lan cepet, kanthi kacepetan respon cepet lan umur dawa.

    pangayoman IP67

    Mendukung fungsi video super starlight

    Ndhukung output video dual ing wektu sing padha: jaringan HD, gambar sing cetha

    Kalibrasi orientasi siji-klik

    Perawatan semprotan anti-uyah

    Cocog kanggo kapal, tank, lsp.