Modul Kamera Zoom Digital

  • 2MP 25x Digital Zoom Camera Module

    2MP 25x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2225D

    25x 2MP Modul Kamera Digital Ultra Starlight

    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.5(Warna),0.0001Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 25x, Zoom Digital 16x
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Iluminasi Kurang Apik lan Kualitas Gambar Apik
    • Dhukungan Kontrol 3A (Auto White Balance, Auto Exposure, Auto Focus)
    • Dhukungan Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • 2MP 26x Digital Zoom Camera Module

    2MP 26x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2126D

    2MP 26x Digital Zoom Blok Kamera Modul

    • NDAA Compliant Prodcut
    • Zoom Optik 26x, Zoom Digital 16x
    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.5(Warna),0.0005Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Iluminasi Kurang Apik lan Kualitas Gambar Apik
    • Dhukungan Kontrol 3A (Auto White Balance, Auto Exposure, Auto Focus)
    • Dhukungan Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • 2MP 33x Digital Zoom Camera Module

    2MP 33x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2133D

    33x 2MP Modul Kamera Digital Starlight

    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahya Lintang Kurang Iluminasi, 0.001Lux/F1.5(Warna), 0.0005Lux/F1.5(B/W), 0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 33x, Zoom Digital 16x
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Iluminasi Kurang Apik lan Kualitas Gambar Apik
    • UV-ZN2133D minangka produk paling laris Univision.Ukuran produk iki cocok kanggo umume produk ing pasar.Iku manggoni pangsa pasar gedhe saka gerakan.Nduwe kinerja biaya super dhuwur lan bisa diadaptasi kanggo kabeh peralatan kamera AHD.Nyedhiyani antarmuka Sony LVDS, uga antarmuka CVBS, tim R&D profesional bisa nyedhiyakake macem-macem layanan khusus kanggo pelanggan

     

  • 2MP 37x Digital Zoom Camera Module

    2MP 37x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2237D

    37x 2MP Modul Kamera Digital Ultra Starlight

    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.4(Warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 37x, Zoom Digital 16x
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
  • 2MP 46x Digital Zoom Camera Module

    2MP 46x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2146D

    46x 2MP Modul Kamera Digital Starlight

    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.8(Warna),0.0005Lux/F1.8(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 46x, Zoom Digital 16x
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam

    Modul kamera blok digital 46x adhedhasar sensor CMOS Sony IMX327 2MP.Kamera nggunakake media streaming Full HD sing ora dikompres kanthi sensitivitas ultra-rendhek, rasio sinyal-kanggo-noise dhuwur lan 30 FPS.Kamera tingkat sensitivitas dhuwur bisa njupuk gambar sing katon lan cedhak-infra merah kanthi gangguan swara ing kahanan cahya sing surem.

  • 2MP 52x Digital Zoom Camera Module

    2MP 52x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2252D

    52x 2MP Modul Kamera Digital Starlight

    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Sinyal Jaringan Video Dual Output
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@60fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.4(Warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 52x, Zoom Digital 16x
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Iluminasi Kurang Apik lan Kualitas Gambar Apik

    Ing efek zoom maksimal 52X, sampeyan isih bisa njupuk gambar sing cetha, lan nduweni efek night vision sing apik banget.Kajaba iku, kanthi fungsi defogging khusus, obyek jarak adoh isih bisa diamati ing cuaca kabut lan kabut.Fungsi gelombang panas anti bisa mesthekake yen obyek sing diamati ora kena pengaruh fluktuasi gelombang panas ing lingkungan pengamatan panas.Fungsi anti goyang elektronik bisa nyuda efek goyang gambar sing disebabake goyangan kamera.

  • 2MP 72x Digital Zoom Camera Module

    2MP 72x Digital Zoom Modul Kamera

    UV-ZN2172D

    72x 2MP Modul Kamera Digital

    Modul Kamera UV-ZN2172D minangka Modul Kamera Digital sing Ndhukung LVDS Sinyal Digital lan Output Video Sinyal Jaringan.

    Zoom optik 72x nyukupi kabutuhan umume skenario panggunaan.Kita duwe tim R&D profesional lan mandiri sing bisa nyedhiyakake layanan khusus lan bimbingan teknis sawise adol ing kabeh aspek.

     

     

  • 2MP Starlight 72x Digital Zoom Camera Module

    2MP Starlight 72x Digital Zoom Modul Kamera

    UV-ZN2272D

    72x 2MP Modul Kamera Digital Ultra Starlight

    • Zoom Optik 72x, Zoom Digital 16x
    • Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • 2MP (1920×1080), Full HD 1920×1080@60fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.4(Warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux karo IR
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Iluminasi Kurang Apik, Nyedhiyakake Kualitas Gambar sing Apik
  • 2MP 92x Digital Zoom Camera Module

    2MP 92x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2292D

    92x 2MP Modul Kamera Digital Starlight

    • Ndhukung LVDS Sinyal Digital lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@60fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.4(Warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 92x, Zoom Digital 16x
    • Bisa Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Nduwe Iluminasi Kurang Apik lan Kualitas Gambar Apik
    • Nduwe Fungsi Fokus Prediktif Sing Uga Ngasilake Gambar Sing Jelas
    • Kanthi kamera pencitraan termal, bisa digunakake ing sistem pangukuran suhu puncak kamera kubah kanthi kacepetan dhuwur, pemandangan pemadam kebakaran, fungsi weker swara lan cahya, sistem pemantauan suhu bledosan, sistem pangukuran suhu inspeksi.
  • 2MP 90x Digital Zoom Camera Module

    2MP 90x Digital Zoom Kamera Modul

    UV-ZN2290D

    90x 2MP Starlight Ultra Long Range Modul Kamera Digital

    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Ndhukung algoritma sinau jero adhedhasar daya komputasi 1T AI, nambah kinerja algoritma acara Intelligent
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F2.1(Warna),0.0001Lux/F2.1(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 90X, Zoom Digital 16X