Babagan Kita

Seneng banget duwe kesempatan kanggo ketemu mitra sing dihormati ing situs web kita.

Hangzhou Huanyu Vision Technology Co., Ltd., sing diadegake ing Juli 2019, kanthi pangembangan cepet rong taun, wis dadi panyedhiya modul kamera zoom ing industri ing China, lan entuk Sertifikasi Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional ing awal 2021. Huanyu Vision duwe tim dhukungan teknis profesional lan tim dodolan kanthi luwih saka 30 staf kanggo njamin respon cepet lan nggawe nilai kanggo kabutuhan mitra.Karyawan R&D inti asale saka perusahaan internasional sing kondhang ing industri kasebut, kanthi pengalaman rata-rata luwih saka 10 taun.

Filosofi Perusahaan

Huanyu Vision netepi prinsip bakat nganti umure, lan nyengkuyung Kesetaraan Kanggo Kabeh Staf lan nyedhiyakake saben staf platform sing apik kanggo sinau lan pangembangan diri.Talenta sing berkualitas, Kontributor sing dhuwur lan perawatan sing dhuwur minangka kabijakan perusahaan.Narik bakat kanthi karir, mbentuk bakat kanthi budaya, motivasi bakat kanthi mekanisme, lan njaga bakat kanthi pangembangan minangka konsep perusahaan.

about2
about1

Apa We Do

Huanyu Vision wis ngembangake teknologi inti kayata coding audio lan video, pangolahan gambar video.Baris produk kalebu kabeh seri produk saka 4x kanggo 90x, full HD kanggo Ultra HD, normal sawetara zoom kanggo Ultra long sawetara zoom, lan ndawakake kanggo modul termal jaringan, kang digunakake digunakake ing UAV, ndjogo lan keamanan, geni, telusuran lan ngluwari, navigasi laut lan darat lan aplikasi industri liyane.

certificate

Sawetara produk lan teknologi wis entuk paten nasional lan hak cipta piranti lunak, lan entuk sertifikasi CE, FCC lan ROHS.Kajaba iku, Huanyu Vision nyedhiyakake layanan OEM lan ODM profesional kanggo nyukupi macem-macem syarat pasar.Kustomisasi merek lan basa kasedhiya kanggo kita, kamera zoom algoritma sing digawe khusus uga ditrima kanggo kita.