Modul Kamera UAV 4MP

  • 4MP 10x UAV Mini Zoom Camera Module

    4MP 10x UAV Mini Zoom Modul Kamera

    UV-ZNS4110

    10x 4MP Modul Kamera UAV Jaringan Starlight

    • Resolusi Maks: 4MP (2560×1440), Output Maks: Full HD 2560×1440@30fps Gambar Langsung
    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.6(Warna),0.0005Lux/F1.6(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 10x, Zoom Digital 16x
    • Dhukungan Deteksi Gerakan, lsp.
    • Kamera iki ukurane cilik lan bobote entheng, lan gampang banget digabungake menyang macem-macem robot cilik lan sistem visi drone.
    • Kualitas gambar sing apik banget lan kacepetan fokus ngidini drone bisa ndeleng obyek kanthi jelas sanajan ing penerbangan kanthi kacepetan dhuwur
  • 4MP 6x UAV Mini Zoom Camera Module

    4MP 6x UAV Mini Zoom Modul Kamera

    UV-ZN4206

    6x 4MP Modul Kamera Jaringan UAV Ultra Starlight

    • Zoom Optik 6x, Zoom Digital 16x
    • Dhukungan Deteksi Gerakan
    • Kamera blok zoom UAV dirancang kanggo drone industri.Kontrol prasaja lan kompatibel karo protokol VISCA.Yen sampeyan kenal karo kontrol kamera SONY Block, gampang kanggo nggabungake kamera kita.
    • Informasi GPS bisa direkam nalika njupuk foto.Iki bisa digunakake dening platform penerbangan kanggo ndeleng lintasan sawise acara
    • Ndhukung kertu microSD 256 GB.File rekaman bisa disimpen ing format MP4.Yen kamera mati ora normal, file video bakal ilang.Kita bisa ndandani file nalika kamera ora disimpen kanthi lengkap.
    • Ndhukung HDMI lan antarmuka jaringan, bisa adaptasi karo macem-macem sistem transmisi gambar
  • 4MP 4x UAV Mini Zoom Camera Module

    4MP 4x UAV Mini Zoom Modul Kamera

    4x 4MP Modul Kamera Jaringan Ultra Starlight

    • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
    • Resolusi: nganti 4MP(2560 x 1440), Output Full HD: 2560 x 1440@30fps Gambar Langsung.
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Starlight Low Iluminasi,0.0005Lux/F1.6(warna),0.0001Lux/F1.6(B/W),0 Lux with IR
    • Zoom Optik 4x, Zoom Digital 16x
    • Nyedhiyakake gambar sing cetha lan wawasan sing wiyar, ningkatake pengalaman ndeleng sakabèhé, lan nyiapake macem-macem kondisi olahraga lan cahya ing infrastruktur kritis lan situs industri.