Modul Kamera Zoom Jaringan 4MP 90x

Katrangan singkat:

UV-ZN4290

90x 4MP Starlight Ultra Long Range Modul Kamera Digital

  • Daya komputasi cerdas 1T, Ndhukung sinau algoritma jero kanggo nambah kinerja algoritma acara cerdas
  • 4MP(2688×1520),Output Full HD:2688×1520@30fps Gambar Langsung.
  • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
  • Sensor Pencahayaan Rendah Starlight,0.0005Lux/F1.4(warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux saat IR dibuka
  • Zoom Optik 90X, Zoom Digital 16X

 


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

  • Modul kamera zoom jarak jauh 90x HD 10.5~945mm lensa zoom bermotor
  • Nggunakake desain terpadu, sensor imaging lan lensa fokus digabungake sacara internal kanggo njamin integritas produk.Ndhukung protokol VISCA lan protokol PELCO, lan gampang kanggo nggabungake menyang PTZ.
  • Zoom 90x sing kuat, defogging optik, lan skema kompensasi suhu sistem dhewe njamin tampilan panorama lingkungan lapangan.Kaca optik high-end kanthi kajelasan apik.Desain aperture gedhe, kinerja katerangan sing kurang.
  • Dilengkapi piranti kompensasi suhu khusus, bisa digunakake kanthi normal ing kahanan suhu sing ekstrem lan menehi gambar profesional.
  • Dibandhingake karo gerakan ultra-telefoto tradisional, kamera kita nduweni ukuran lan bobot sing luwih cilik, lan luwih gampang digabungake menyang macem-macem piranti pan-tilt.
  • Desain omah sing kuat njamin kamera ora rusak sajrone transportasi lan panggunaan.
  • Dirancang lan diprodhuksi khusus kanggo kamera PTZ dhuwur-dhuwur, kabeh nggunakake hardware paling canggih, dioptimalake dening algoritma optimal kita, nuduhake kualitas gambar paling apik.
  • Transmisi kabut optik, sing ningkatake efek gambar pedhut
  • Ndhukung Teknologi 3-stream, saben stream bisa dikonfigurasi kanthi resolusi lan tingkat pigura
  • Ngalih otomatis ICR, ngawasi 24 jam awan lan wengi
  • Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, adaptasi karo lingkungan pemantauan sing beda
  • Ndhukung 3D Digital Noise Reduction, High Light Suppression, Electronic Image Stabilization, 120dB Optical Wide Dynamic
  • 255 Prasetel, 8 patroli
  • Jupuk Wektu lan Jupuk Acara
  • siji-klik watch lan siji-klik fungsi cruise
  • 1 input audio lan 1 output audio
  • Built-in 1 input weker lan 1 output weker, ndhukung fungsi linkage weker
  • Micro SD / SDHC / panyimpenan kertu SDXC nganti 256G
  • ONVIF
  • Antarmuka sugih kanggo expansion fungsi trep
  • ukuran cilik lan konsumsi daya kurang, gampang kanggo ngakses PTZ
  • Lensa zoom optik ultra-dawa-dawa definisi ultra-dhuwur dicocogake karo papan enkoding lan papan kontrol sing dirancang dening perusahaan kita kanggo lensa optik dhuwur-mburi kanggo mulihake efek gambar sing paling cedhak karo donya nyata liwat algoritma khusus.Jarak pengamatan maksimal luwih saka 30km, sing cocok kanggo perlindungan kebakaran alas.Pertahanan tapel wates, pertahanan pesisir, pengamatan remot definisi dhuwur kanggo kapal, penyelamat maritim lan pemandangan liyane sing mbutuhake pengamatan jarak adoh, sanajan ing kondisi cahya surem isih bisa ndeleng obyek kanthi jelas.

Layanan

Sistem ngawasi khusus kanggo transit rel Sistem iki utamané dumadi saka ngarep-mburi long-distance laser wengi sesanti sistem, sistem transmisi lan pusat ngawasi mburi-mburi.Nyiyapake kamera laser miturut ruang lingkup area sing bakal dipantau, pasang ing pan / miring, lan pan / miring bisa dikontrol dening pusat kontrol.Sinyal video lan sinyal kontrol dienkode dening server video lan banjur disambungake menyang cahya liwat transceiver optik jaringan, lan dikirim menyang pusat kontrol.Gambar video lan informasi ngawasi weker ditampilake ing wektu nyata ing mburi mburi.Sawise wong sing curiga, aktivitas kendaraan utawa prilaku lintas wates ditemokake, sinyal kontrol bisa dikirim liwat mburi ngarep sistem pusat kontrol kanggo ngontrol PTZ lan kamera kanggo nglacak target.Pusat kontrol bisa nganalisa kahanan lan menehi pesenan komando menyang personel patroli.

Solusi

Kebakaran alas minangka salah sawijining bencana kehutanan sing penting ing donya.Kanthi terus berkembang industri afforestation China, Nyegah geni wis dadi tugas utama.Bangunan peringatan dini pencegahan kebakaran alas minangka bagean penting kanggo nggayuh keamanan lan stabilitas kebakaran alas.Yayasan sing penting minangka bagean penting saka pambangunan "nyegah kebakaran alas" lan wis dadi operator penting kanggo perlindungan alas.Kanthi terus berkembang industri penghutanan China, pencegahan geni wis dadi prioritas utama.Nyegah geni alas kudu Sampeyan kudu ngetrapake kabijakan "nyegah pisanan lan nylametake aktif" kanggo entuk deteksi dini lan resolusi awal.Kanthi nambah kadewasan saka teknologi ngawasi, Huanyu Vision kang cerdas gambar termal sistem bebaya geni Nyegah dini wis digunakake digunakake ing lapangan ngawasi Nyegah geni alas.Carane mbangun "deteksi dini lan resolusi awal" cerdas pencegahan geni alas sistem warning awal, lan carane mbangun sistem ngawasi sing serves layanan keamanan umum masalah angel ing proses Nyegah geni alas ing kahanan anyar.Nggabungke karo gaya pembangunan saiki, Huanyu Vision adhedhasar kabutuhan Nyegah geni alas, lan watara bangunan Nyegah geni alas lan kontrol bunder, Huanyu Vision wis dibukak program warning awal geni gambar termal cerdas, kang nyedhiyani inti kanggo lengkap. aplikasi kayata nyegah lan kontrol kehutanan, ngluwari, printah lan kaputusan-nggawe.Dhukungan layanan global.

Aplikasi

Alas minangka pembersih udara;alas nduweni efek anti-epidemi alami;alas minangka tanduran oksigen alami;alas iku muffler alam;alas duweni efek pangaturan ing iklim;alas ngowahi aliran udara sing sithik, nyegah angin lan wedhi, nyuda banjir, mundhakaken sumber banyu, lan ngreksa banyu lan lemah Alas nduweni fungsi mbusak bledug lan filtrasi limbah;alas iku panggonane akeh kewan lan panggonan tuwuhe akeh jinis tetuwuhan.Iki minangka wilayah paling aktif ing reproduksi biologis bumi.Kanthi pangembangan teknologi dhuwur modern, kaluwihan kamera zoom optik kanthi pencitraan termal ing pencegahan kebakaran alas saya tambah jelas.Wiwit imager termal inframerah minangka piranti sing nggambarake suhu permukaan obyek, bisa digunakake minangka piranti ngawasi ing situs ing wayah wengi, lan uga bisa digunakake minangka piranti weker geni sing efektif.Ing wilayah alas sing amba, kobongan asring disebabake dening geni sing ora katon.saka.Iki minangka panyebab kebakaran sing ngrusak, lan angel nemokake tandha-tandha geni sing didhelikake kanthi cara biasa sing ana.Panggunaan kamera pencitraan termal inframerah bisa kanthi cepet lan efektif nemokake geni sing didhelikake iki, lan bisa nemtokake lokasi lan ruang lingkup geni kanthi akurat, lan nemokake titik geni liwat kumelun, supaya bisa ngerti lan nyegah lan mateni awal.Kamera zoom cahya sing katon kanthi pencitraan termal infra merah nduweni kemampuan sing kuat kanggo nembus kabut lan uap banyu, lan ora kena pengaruh cuaca sing ala.Pengawasan video tradisional nggunakake cahya sing katon kanggo ngawasi.Yen ana kabut, angel golek geni sing didhelikake ing mburi kabut.Pita kerja pencitraan termal yaiku 3-5 mikron kanthi transmisi atmosfer sing dhuwur banget lan inframerah gelombang dawa 8-14 mikron.Atenuasi transmisi pencitraan termal kanthi kabut lan uap banyu sithik banget.Ing cuaca kabut, pencitraan termal bisa digunakake Liwat kabut lan kabut, ana geni ing kadohan.

Spesifikasi

Spesifikasi

kamera Sensor gambar 1/1.8" Progressive Scan CMOS
Iluminasi Minimal Warna:0.0005 Lux @(F2.1,AGC ON);B/W:0.00012.1Lux @(F2.1,AGC ON)
rana 1/25 kanggo 1/100.000;Ndhukung rana telat
Aperture PIRIS
Ngalih Awan / Wengi Filter potong IR
Zoom digital 16X
LensaLensa Video Output LVDS
Dawane fokus 10,5-945 mm,Zoom Optik 90X
Range Aperture F2.1-F11.2
Bidang Pandang Horisontal 38.4-0.46°(wiyar-tele)
Jarak Kerja Minimal 1m-10m (lebar-tele)
Gambar(Resolusi maksimum:2688*1520) Kacepetan Zoom Kira-kira 8s (lensa optik, tele-tele)
Aliran Utama 50Hz: 25fps (2688*1520, 1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720);60Hz: 30fps (2688*1520, 1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720)
Setelan Gambar Saturasi, Padhang, Kontras lan Ketajaman bisa diatur liwat sisih klien utawa browser
BLC Dhukungan
Mode Paparan AE / Prioritas Aperture / Prioritas Rana / Eksposur Manual
Mode Fokus Otomatis / Siji langkah / Manual / Semi-Otomatis
Area Exposure / Fokus Dhukungan
Defog Optik Dhukungan
Stabilisasi Gambar Dhukungan
Ngalih Awan / Wengi Otomatis, manual, wektu, pemicu weker
3D Noise Reduction Dhukungan
jaringan Fungsi Panyimpenan Ndhukung kertu micro SD / SDHC / SDXC (256g) panyimpenan lokal offline, NAS (dukungan NFS, SMB / CIFS)
Protokol TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, SMTP, SNMP, IPv6
Protokol Antarmuka ONVIF(PROFIL S,PROFIL G),GB28181-2016
Algoritma AI Daya Komputasi AI 1T
Antarmuka Antarmuka njaba 36pin FFC (Port jaringan, RS485, RS232, CVBS, SDHC, Alarm In/Out Line In/Out, daya), LVDS
Umumjaringan Suhu Kerja -30 ℃ ~ 60 ℃, humidity≤95% (non-kondensasi)
sumber daya DC 12V±25%
konsumsi daya 2.5W MAX(I11.5W MAX)
ukuran 374*150*141.5mm
Bobot 5190g

ukuran

Dimension


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: