Modul Kamera Zoom Jaringan 4MP 6x

Katrangan singkat:

UV-ZN4206

6x 4MP Modul Kamera Jaringan Ultra Starlight
Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

  • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
  • Resolusi: nganti 4MP(2560*1440), Output Full HD:2560*1440@30fps Gambar Langsung.
  • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
  • Starlight Low Iluminasi,0.0005Lux/F1.6(warna),0.0001Lux/F1.6(B/W),0 Lux with IR
  • Zoom Optik 6x, Zoom Digital 16x
  • Dhukungan Deteksi Gerakan


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

  • Teknologi optik unik bisa nyedhiyakake gambar warna sing apik ing wayah awan lan gambar ireng lan putih sing apik ing wayah wengi.Sistem observasi drone robot sing cocok kanggo kerja ing lingkungan khusus, gampang digabungake lan ndhukung sistem ONVIF, mbukak SDK kanggo nyedhiyakake OEM, ODM lan layanan liyane kanggo ndhukung pangembangan sekunder pelanggan
  • Wangun entheng cocok banget kanggo integrasi kamera zoom cilik.Kanthi upaya tim R&D, kamera iki nduweni antarmuka sing sugih lan protokol sing kompatibel.Apik banget kanggo integrasi sistem visi drone lan robot, lan sistem protokol kontrol sing apik.Kanthi sinyal transmisi jaringan, bisa mujudake observasi remot kontrol jarak jauh kanthi modul 4G
  • Dhukungan Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate
  • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
  • Dhukungan Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • Ndhukung 3D Digital Noise Reduction, High Light Suppression, Electronic Image Stabilization, 120dB Optical Width Dynamics
  • Ndhukung 255 Prasetel, 8 Patroli
  • Dhukungan Capture Wektu lan Capture Acara
  • Ndhukung One-click watch lan One-click Cruise Functions
  • Ndhukung Input lan Output Audio Siji Saluran
  • Ndhukung Fungsi Linkage Alarm karo Input lan Output Alarm Saluran Terintegrasi
  • Dhukungan 256G Micro SD / SDHC / SDXC
  • Dhukungan ONVIF
  • Antarmuka Opsional kanggo Ekspansi Fungsi sing Trep
  • Ukuran Cilik lan Kurang Daya, Gampang Dipasang Unit PT, PTZ

Layanan

Tansah berorientasi pelanggan, tujuan utama kita ora mung dadi supplier sing paling dipercaya, dipercaya lan jujur, nanging uga dadi mitra kanggo produk pribadi para pelanggan.China 4 megapiksel 6x lensa zoom optik 6x digital zoom Sony Imx185 Starlight CMOS CCTV modul kamera zoom pemblokiran karo Lvds lan Ex-SDI CVBS output, Sincerely pangarep-arep sing kita bakal tuwuh bebarengan karo para panuku kabeh ndonya.
Nyedhiyakake modul kamera Cina produk khusus lan khusus, kamera Ex-SDI, tujuan sabanjure yaiku ngluwihi pangarepan saben pelanggan kanthi nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik, keluwesan sing luwih gedhe lan nilai sing luwih gedhe.Kabeh ing kabeh, tanpa pelanggan, kita ora bakal ana;tanpa pelanggan seneng lan wareg, kita bakal gagal.We are looking for Grosir, pengiriman langsung.Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, elinga hubungi kita.Muga-muga bisa bisnis karo kabeh wong.Kualitas dhuwur lan pangiriman cepet!UV-ZN-4206D 正

Spesifikasi

Spesifikasi

kamera  Sensor gambar 1/1.8" Progressive Scan CMOS
Iluminasi Minimal Warna:0.0005 Lux @(F1.6,AGC ON);B/W:0.0001Lux @(F1.6,AGC ON)
rana 1/25 kanggo 1/100.000;Ndhukung rana telat
Auto-iris DC
Ngalih Awan / Wengi Filter potong IR
Zoom digital 16X
Lensa  Dawane fokus 9-54 mm,6X Zoom Optik
Range Aperture F1.6-F2.5
Bidang pandang horisontal 33-8,43°(wiyar-tele)
Jarak Kerja Minimal 100mm-1500mm (jembar-tele)
kacepetan zoom Kira-kira 1.5s (lensa optik, amba nganti tele)
Standar Kompresi  Kompresi Video H.265 / H.264 / MJPEG
Tipe H.265 Profil Utama
H.264 Jinis Profil BaseLine / Profil Utama / Profil Dhuwur
Video Bitrate 32 Kbps~16Mbps
Kompresi Audio G.711a/G.711u/G.722.1/G.726/MP2L2/AAC/PCM
Audio Bitrate 64Kbps(G.711)/16Kbps(G.722.1)/16Kbps(G.726)/32-192Kbps(MP2L2)/16-64Kbps(AAC)
Gambar(Resolusi maksimum:2560*1440)  Aliran Utama 50Hz: 25fps (2560*1440,1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720);60Hz: 30fps (2560*1440,1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720)
Aliran Katelu 50Hz: 25fps (704 × 576);60Hz: 30fps (704 × 576)
Setelan gambar Saturasi, Padhang, Kontras lan Ketajaman bisa diatur liwat sisih klien utawa browser
BLC Dhukungan
Mode cahya AE / Prioritas Aperture / Prioritas Rana / Eksposur Manual
Mode fokus Fokus Otomatis / Fokus Siji / Fokus Manual / Fokus Semi Otomatis
Eksposur area / fokus Dhukungan
Kabut optik Dhukungan
Stabilisasi gambar Dhukungan
Ngalih Awan / Wengi Otomatis, manual, wektu, pemicu weker
Ngurangi gangguan 3D Dhukungan
Ngalih overlay gambar Ndhukung overlay gambar 24-bit BMP, area sing bisa disesuaikan
Wilayah kapentingan ROI ndhukung telung stream lan papat wilayah tetep
jaringan  Fungsi panyimpenan Dhukungan USB ngluwihi kertu Micro SD / SDHC / SDXC (256G) panyimpenan lokal sing diputus, NAS (ndhukung NFS, SMB / CIFS)
Protokol TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, SMTP, SNMP, IPv6
Protokol Antarmuka ONVIF(PROFIL S,PROFIL G)
Pitungan pinter Daya komputasi cerdas 1T
Antarmuka Antarmuka njaba 36pin FFC (Port jaringan,RS485,RS232,SDHC,Weker In/Out,Line In/Out,daya)
Umum  Suhu Kerja -30 ℃ ~ 60 ℃, humidity≤95% (non-kondensasi)
sumber daya DC 12V±25%
konsumsi daya 2.5W MAX (IR Maksimum, 4.5W MAX)
ukuran 62,7 * 45 * 44,5 mm
Bobot 110g

ukuran

Dimension


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: