Modul Kamera Zoom Jaringan 4MP 52x

Katrangan singkat:

UV-ZN4252

52x 4MP Modul Kamera Jaringan Starlight
Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

  • Ngadopsi teknologi kompresi enkoding sing apik, ndhukung enkoding H.265, H.264, tingkat bit sing luwih murah miturut syarat kualitas gambar sing padha, nyuda bandwidth transmisi lan papan panyimpenan;algoritma fokus otomatis lan pajanan otomatis sing dibangun ing, fokus akurat lan kacepetan cepet , Efek cahya sing apik, efek cahya sing sithik banget;ndhukung seng nembus kabut optik lan seng nembus kabut elektronik fungsi seng nembus super kabut.
  • Sekawan yuta sensor kamera definisi tinggi lan lensa optik canggih luwih saka 300 mm nduwe efek pencitraan kualitas paling dhuwur miturut algoritma kita, kompatibel karo macem-macem protokol kayata PELCO, VISCA, ONVIF, lan bisa digabungake menyang macem-macem kamera Ing sistem kasebut.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

  • 3D Digital Noise Reduction
  • 4MP 52X Optical Zoom ndhukung Defog
  • 255 Prasetel, 8 Patroli
  • Jupuk Wektu lan Jupuk Acara
  • Watch lan cruise fungsi kasedhiya
  • Audio siji arah
  • Fungsi Alarm Linkage karo Input lan Output Weker Saluran Terintegrasi
  • Max 256G Micro SD / SDHC / dhukungan SDXC
  • Protokol ONVIF adaptasi karo macem-macem platform
  • Integrasi gampang

Aplikasi

Tembok layar ngawasi lan komando bisa nampilake gambar titik koleksi ngarep ing wektu nyata.
Kabeh gambar video direkam lan disimpen ing kabèh proses, lan gambar sajarah kepungkur bisa takon lan diputer maneh.
Iku adopts lapangan heavy-tugas digital kumandhang pan / ngiringake, kang nduweni fungsi nyata-wektu informasi posisi kumandhang;ing wektu sing padha, dilengkapi lensa dawa fokus motor lan kamera definisi dhuwur sing kurang cahya;pan / sirah ngiringake bisa kontrol dening keyboard operasi darmabakti utawa ngawasi lunak.
Liwat pengaturan titik pemantauan, kabeh wilayah alas bisa dipantau.
Sistem kasebut nduweni keamanan sing dhuwur lan nggunakake otentikasi personel, fungsi kontrol akses lan fungsi audit kanggo njamin keamanan lan linuwih sistem kasebut.
Penak saka pitakon: Desain aliran wektu diadopsi, lan pengambilan data bisa rampung miturut wektu, tanggal, lan titik koleksi ngarep.
Mode transmisi kabel optik nyuda biaya sistem.
Identifikasi geni lan weker: Nalika kamera ndjogo nangkep geni alas, sistem bakal konfirmasi lokasi geni lan menehi kabar marang staf liwat informasi weker swara.
Sistem daya: Sumber daya ana ing lingkungan kabeh cuaca kanggo mesthekake sumber daya ora gangguan kanggo sistem.
Sistem grounding proteksi kilat: Sistem kasebut kudu duwe langkah-langkah proteksi grounding proteksi kilat sing aman kanggo mesthekake yen sistem bisa mlaku kanthi aman.

Layanan

Sing nduweni sikap positif lan progresif kanggo kepinginan pelanggan, perusahaan kita terus-terusan ningkatake kualitas barang dagangan kita kanggo nyukupi kepinginan konsumen lan luwih fokus ing safety, linuwih, tuntutan lingkungan, lan inovasi Supply OEM China 4MP 52X Zoom Network Camera Module for Drone, Perusahaan kita darmabakti kanggo menehi pembeli barang-barang berkualitas tinggi sing signifikan lan stabil kanthi label rega sing agresif, nggawe saben pelanggan wareg karo produk lan layanan kita.
Pasokan OEM China IP Camera,Blokir kamera, Kasedhiyan terus-terusan produk kelas dhuwur kanthi kombinasi karo layanan pra-sale lan layanan purna jual sing apik banget njamin daya saing sing kuat ing pasar sing saya globalisasi.welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan sukses bebarengan!52x long range zoom camera

Spesifikasi

Spesifikasi

kamera Sensor gambar 1/1.8" Progressive Scan CMOS
Iluminasi Minimal Warna: 0.0005 Lux @ (F1.4,AGC ON);B/W:0.0001Lux @ (F1.4,AGC ON)
rana 1/25 kanggo 1/100.000;Ndhukung rana sing telat
Aperture PIRIS
Ngalih Awan / Wengi Filter potong ICR
Zoom digital 16x
Lensa Dawane fokus 6.1-317mm, 52x Zoom Optik
Range Aperture F1.4-F4.7
Bidang Pandang Horisontal 61.8-1.6° (tele amba)
Jarak Kerja Minimal 100mm-2000mm (jembar-tele)
Kacepetan Zoom Kira-kira 6s (optik, tele-tele)
Standar Kompresi Kompresi Video H.265 / H.264 / MJPEG
Tipe H.265 Profil Utama
H.264 Jinis Profil BaseLine / Profil Utama / Profil Dhuwur
Video Bitrate 32 Kbps~16Mbps
Kompresi Audio G.711a/G.711u/G.722.1/G.726/MP2L2/AAC/PCM
Audio Bitrate 64Kbps(G.711)/16Kbps(G.722.1)/16Kbps(G.726)/32-192Kbps(MP2L2)/16-64Kbps(AAC)
Gambar(Resolusi maksimum:2688*1520) Aliran Utama 50Hz: 25fps (2688*1520, 1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720);60Hz: 30fps (2688*1520, 1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720)
Aliran Katelu 50Hz: 25fps (1920 × 1080);60Hz: 30fps (1920 × 1080)
Setelan Gambar Saturasi, Padhang, Kontras lan Ketajaman bisa diatur liwat sisih klien utawa browser
BLC Dhukungan
Mode Paparan AE / Prioritas Aperture / Prioritas Rana / Eksposur Manual
Mode Fokus Fokus Otomatis / Fokus Siji / Fokus Manual / Fokus Semi Otomatis
Area Exposure / Fokus Dhukungan
Defog Optik Dhukungan
Stabilisasi Gambar Dhukungan
Ngalih Awan / Wengi Otomatis, manual, wektu, pemicu weker
3D Noise Reduction Dhukungan
Ngalih Gambar Overlay Ndhukung overlay gambar 24-bit BMP, area sing disesuaikan
Wilayah Minat Ndhukung telung lepen lan papat wilayah tetep
jaringan Fungsi Panyimpenan Ndhukung kertu Micro SD / SDHC / SDXC (256G) panyimpenan lokal offline, NAS (dukungan NFS, SMB / CIFS)
Protokol TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, SMTP, SNMP, IPv6
Protokol Antarmuka ONVIF(PROFIL S,PROFIL G)
Fitur Smart Deteksi cerdas Deteksi lintas wates, deteksi intrusi area, mlebu /
deteksi area ninggalake, deteksi nglayang, deteksi kumpul personel, deteksi gerakan cepet, deteksi parkir / njupuk
deteksi, deteksi owah-owahan pemandangan, deteksi audio, deteksi fokus virtual, deteksi pasuryan
Antarmuka Antarmuka njaba 36pin FFC (Port jaringan, RS485, RS232, CVBS, SDHC, Alarm In/Out
Line In/Out, daya)
Umumjaringan Suhu Kerja -30 ℃ ~ 60 ℃, humidity≤95% (non-kondensasi)
sumber daya DC 12V±25%
konsumsi daya 2.5W MAX (ICR, 4.5W MAX)
ukuran 175.5x75x78mm
Bobot 925g

ukuran

Dimension


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: