4MP 4x Network Zoom Modul Kamera

Katrangan singkat:

UV-ZN4204

4x 4MP Modul Kamera Jaringan Ultra Starlight
Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

  • Algoritma pembelajaran jero sing cerdas
  • Nganti 4MP(2560*1440),Output Full HD:2560*1440@30fps Gambar ing Aliran Utama
  • Dukungan H.265/H.264/MJPEG coding
  • Starlight Low Iluminasi,0.0005Lux/F1.6(warna),0.0001Lux/F1.6(B/W),0 Lux with IR
  • Zoom Optik 4x, Zoom Digital 16x
  • Deteksi Obah


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

  • Fokus otomatis
  • Fungsi kabut optik
  • Awan lan wengi IR confocal
  • Fungsi kompensasi suhu otomatis
  • RS232, RS485 kontrol port serial
  • Konsistensi sumbu optik lensa apik, 3 piksel ing kabeh proses
  • Lensa kasebut nduweni anti-getaran lan resistensi dampak sing apik, nyukupi syarat industri militer
  • Kemampuan adaptasi lingkungan sing apik, bisa digunakake kanthi normal ing -30 ° ~ 60 °
  • Ndhukung analog, jaringan, sawetara antarmuka digital
  • Kanthi dhukungan saka sensor papat megapiksel lan lensa quadruple, ditambah karo algoritma apik banget sing wis dikembangake dhewe, modul mini iki bisa kompeten kanggo karya pengintaian saka macem-macem UAV.Iku banget terkenal kanggo panggunaan militer lan sipil..
  • Sensor 1/1.8" Progressive Scan CMOS
  • Lensa 8-32mm, Zoom Optik 4X
  • Bukaan F1.6-F2.5
  • Iluminasi Kurang 0.0005 Lux @(F1.6,AGC ON);B/W:0.0001Lux @(F1.6,AGC ON)
  • Potocol ONVIF
  • Cara Coding H.265/H.264
  • Panyimpenan 256G Micro SD / SDHC / SDXC
  • Ukuran Cilik lan Kurang Daya, Gampang Dipasang Unit PT, PTZUV-ZN-4204D 正

Spesifikasi

Spesifikasi

kamera  Sensor gambar 1/1.8" Progressive Scan CMOS
Iluminasi Minimal Warna:0.0005 Lux @(F1.6,AGC ON);B/W:0.0001Lux @(F1.6,AGC ON)
rana 1/25 kanggo 1/100.000;Ndhukung rana telat
Auto Iris DC
Ngalih Awan / Wengi Filter potong IR
Zoom digital 16X
Lensa  Dawane fokus 8-32 mm,4X Zoom Optik
Range Aperture F1.6-F2.5
Bidang pandang horisontal 40.26-14.34°(wiyar-tele)
Jarak Kerja Minimal 100mm-1500mm (jembar-tele)
kacepetan zoom Kira-kira 1.5s (lensa optik, amba nganti tele)
Standar Kompresi  Kompresi Video H.265 / H.264 / MJPEG
Tipe H.265 Profil Utama
H.264 Jinis Profil BaseLine / Profil Utama / Profil Dhuwur
Video Bitrate 32 Kbps~16Mbps
Kompresi Audio G.711a/G.711u/G.722.1/G.726/MP2L2/AAC/PCM
Audio Bitrate 64Kbps(G.711)/16Kbps(G.722.1)/16Kbps(G.726)/32-192Kbps(MP2L2)/16-64Kbps(AAC)
Gambar(Resolusi maksimum:2560*1440)  Aliran Utama 50Hz: 25fps (2560*1440,1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720);60Hz: 30fps (2560*1440,1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720)
Aliran Katelu 50Hz: 25fps (704 × 576);60Hz: 30fps (704 × 576)
Setelan gambar Saturasi, Padhang, Kontras lan Ketajaman bisa diatur liwat sisih klien utawa browser
BLC Dhukungan
Mode cahya AE / Prioritas Aperture / Prioritas Rana / Eksposur Manual
Mode fokus Fokus Otomatis / Fokus Siji / Fokus Manual / Fokus Semi Otomatis
Eksposur area / fokus Dhukungan
Kabut optik Dhukungan
Stabilisasi gambar Dhukungan
Ngalih Awan / Wengi Otomatis, manual, wektu, pemicu weker
Ngurangi gangguan 3D Dhukungan
Ngalih overlay gambar Ndhukung overlay gambar 24-bit BMP, area sing bisa disesuaikan
Wilayah kapentingan ROI ndhukung telung stream lan papat wilayah tetep
jaringan  Fungsi panyimpenan Dhukungan USB ngluwihi kertu Micro SD / SDHC / SDXC (256G) panyimpenan lokal sing diputus, NAS (ndhukung NFS, SMB / CIFS)
Protokol TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, SMTP, SNMP, IPv6
Protokol Antarmuka ONVIF(PROFIL S,PROFIL G)
Pitungan pinter Daya komputasi cerdas 1T
Antarmuka Antarmuka njaba 36pin FFC (Port jaringan,RS485,RS232,SDHC,Weker In/Out,Line In/Out,daya)
Umum  Suhu Kerja -30 ℃ ~ 60 ℃, humidity≤95% (non-kondensasi)
sumber daya DC 12V±25%
konsumsi daya 2.5W MAX (IR Maksimum, 4.5W MAX)
ukuran 62,7 * 45 * 44,5 mm
Bobot 110g

ukuran

Dimension


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: