Modul Kamera Zoom Jaringan 4MP 37x

Katrangan singkat:

UV-ZN4237

37x 4MP Modul Kamera Jaringan Ultra Starlight
Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

  • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
  • Resolusi Maks: 4MP(2688×1520), Output Full HD:2688×1520@30fps Gambar Langsung.
  • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
  • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.5(Warna),0.0001Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
  • Zoom Optik 37x, Zoom Digital 16x
  • Ndhukung Optical Defog, Maksimal Ngapikake Gambar Foggy
  • Dhukungan Deteksi Gerakan


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

  • Bisa digunakake kanggo integrasi produk kayata kamera kubah kacepetan variabel lan pan / ngiringake terpadu.Nyedhiyani kasugihan saka antarmuka fungsi, output dual lan ndhukung sistem, utamané cocok kanggo ruangan, lalu lintas, lingkungan kurang cahya lan kahanan ndjogo video liyane sing mbutuhake resolusi dhuwur lan fokus otomatis.Bisa digunakake kanggo pertahanan tapel wates lan pesisir, taman kimia, inspeksi daya, lan pemadam kebakaran Nyedhiyakake gambar video katerangan ultra-kurang stream kode lan solusi sakabèhé ing panggonan ndjogo keamanan liyane.
  • Desain omah sing apik banget njaminmodul kameraBoros panas lan stabilitas tenan, supaya para pelanggan bisa nggabungake produk kasebut menyang kamera kanthi yakin.Kompatibilitas super bisa nylametake pelanggan akeh wektu desain integrasi.
  • Dhukungan Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate
  • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
  • Dhukungan Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • Ndhukung 3D Digital Noise Reduction, High Light Suppression, Electronic Image Stabilization, 120dB Optical Width Dynamics
  • Ndhukung 255 Prasetel, 8 Patroli
  • Dhukungan Capture Wektu lan Capture Acara
  • Ndhukung One-click Watch lan One-click Cruise Functions
  • Ndhukung Input lan Output Audio Siji Saluran
  • Ndhukung Fungsi Linkage Alarm karo Input lan Output Alarm Saluran Terintegrasi
  • Dhukungan 256G Micro SD / SDHC / SDXC
  • Dhukungan ONVIF
  • Antarmuka Opsional kanggo Ekspansi Fungsi sing Trep
  • Ukuran Cilik lan Kurang Daya, Gampang Dipasang Unit PT, PTZ

Aplikasi

Sistem manajemen Cloud Smart Fire Internet of Things, sistem manajemen pemantauan keamanan lingkungan eksperimen lan gas, sistem manajemen daya safety cerdas asrama siswa, sistem manajemen keamanan lingkungan operasi kamar peralatan, platform pemantauan konsumsi energi, wiwit saka persepsi Internet of Things, kabeh informasi pemantauan dipikolehi
Liwat fasilitas komunikasi jaringan, informasi efisiensi dhuwur lan interaksi data diwujudake, lan analisis cerdas nyadari sistem layanan pengetahuan cerdas sing didorong data.

Solusi

Penjelajah solusi kutha cerdas
Huanyu Vision Technology, minangka panyedhiya solusi kutha cerdas, wis suwe fokus ing lapangan kutha cerdas.Liwat sistem platform manajemen operasi lan pangopènan lan peralatan inti kanthi akeh hak properti intelektual independen, kanthi ekologis nggabungake macem-macem sumber daya ing industri target lan nyedhiyakake pelanggan kanthi siklus urip lengkap Solusi operasi lan pangopènan sing cerdas, jaringan, lan terpadu.
Kanthi inovasi R&D minangka inti, kita fokus kanggo mbangun telung sektor strategis kutha cerdas, pencegahan kebakaran alas, lan darurat keamanan kutha.Iki minangka perusahaan teknologi tinggi sing komprehensif sing nggabungake solusi industri, pangembangan produk piranti lunak lan hardware independen, lan layanan integrasi sistem.

Sistem elektronik kontrol internal kelas industri nyadari kontrol stabilitas dhuwur saka zoom kamera, fokus, ngoper video, lan pan / miring / rotasi.Cangkang sakabèhé sing disesuaikan digawe saka paduan aluminium super lan tekan tingkat proteksi IP66, mesthekake yen peralatan kasebut ana ing lapangan Operasi jangka panjang cermin dering sing ala.
Pencitraan jendela spektral laser kanthi efektif bisa nyuda macem-macem cahya sing nyimpang saka mobil ing dalan gedhe, nambah rasio sinyal-kanggo-gangguan saka cahya imaging lan cahya keblasuk, lan ningkatake kualitas gambar.
Pemancar laser ultra-gedhe-amba bisa mesthekake yen laser bisa entuk layar wutuh ing negara sudhut amba saka kamera
DSS digital pulse stepping lighting angle control technology, precise follow-up control.
Teknologi lampu titik homogenisasi super GHT-II entuk efek cahya sing paling apik.
Kontrol fotosensitif independen kanggo mesthekake sinkronisasi sing tepat antarane werna menyang ireng kamera lan switch laser.Analisis cerdas internal, kanggo ngindhari pengaruh lampu mobil sing bakal teka saka pengaruhe malfunction saka peteng ing wayah wengi.
Mesin wutuh nganggo cangkang paduan aluminium super kuwat, lan unit utama, pan / miring, sunshade lan bagean liyane kabeh digawe saka bagean mbenakake stainless steel, sing tahan angin kuwat.Kabeh mesin wis disegel lan dilindhungi dening IP66, adaptasi karo macem-macem lingkungan sing atos.37x camera module

Spesifikasi

Spesifikasi

kamera  Sensor gambar 1/1.8" Progressive Scan CMOS
Iluminasi Minimal Warna:0.0005 Lux @(F1.5,AGC ON);B/W:0.0001Lux @(F1.5,AGC ON)
rana 1/25 kanggo 1/100.000;Ndhukung rana telat
Aperture DC
Ngalih Awan / Wengi Filter potong IR
Zoom digital 16X
Lensa  Dawane fokus 6,5-240 mm,37X Zoom Optik
Range Aperture F1.5-F4.8
Bidang Pandang Horisontal 58.6~2.02°(wiyar-tele)
Jarak Kerja Minimal 100mm-1500mm (jembar-tele)
Kacepetan Zoom Kira-kira 3.5s (lensa optik, amba nganti tele)
Standar Kompresi  Kompresi Video H.265 / H.264 / MJPEG
Tipe H.265 Profil Utama
H.264 Jinis Profil BaseLine / Profil Utama / Profil Dhuwur
Video Bitrate 32 Kbps~16Mbps
Kompresi Audio G.711a/G.711u/G.722.1/G.726/MP2L2/AAC/PCM
Audio Bitrate 64Kbps(G.711)/16Kbps(G.722.1)/16Kbps(G.726)/32-192Kbps(MP2L2)/16-64Kbps(AAC)
Gambar(Resolusi maksimum:2688*1520)  Aliran Utama 50Hz: 25fps (2688*1520,1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720);60Hz: 30fps (2688*1520,1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720)
Aliran Katelu 50Hz: 25fps (1920 × 1080);60Hz: 30fps (1920 × 1080)
Setelan Gambar Saturasi, Padhang, Kontras lan Ketajaman bisa diatur liwat sisih klien utawa browsing
BLC Dhukungan
Mode Paparan AE / Prioritas Aperture / Prioritas Rana / Eksposur Manual
Mode Fokus Fokus Otomatis / Fokus Siji / Fokus Manual / Fokus Semi Otomatis
Area Exposure / Fokus Dhukungan
Defog Optik Dhukungan
Stabilisasi Gambar Dhukungan
Ngalih Awan / Wengi Otomatis, manual, wektu, pemicu weker
3D Noise Reduction Dhukungan
Ngalih Gambar Overlay Ndhukung overlay gambar 24-bit BMP, area sing disesuaikan
Wilayah Minat Ndhukung telung lepen lan papat wilayah tetep
jaringan Fungsi Panyimpenan Ndhukung kertu Micro SD / SDHC / SDXC (256g) panyimpenan lokal offline, NAS (dukungan NFS, SMB / CIFS)
Protokol TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, SMTP, SNMP, IPv6
Protokol Antarmuka ONVIF(PROFIL S,PROFIL G)
Pitungan cerdas Pitungan cerdas 1T
Antarmuka Antarmuka njaba 36pin FFC (Port jaringan, RS485, RS232, CVBS, SDHC, Alarm In/Out
Line In/Out, daya)
Umumjaringan Suhu Kerja -30 ℃ ~ 60 ℃, humidity≤95% (non-kondensasi)
sumber daya DC 12V±25%
konsumsi daya 2.5W MAX (ICR, 4.5W MAX)
ukuran 138,5x63x72,5mm
Bobot 600 g

ukuran

Dimension


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: