4MP 33x Network Zoom Explosion-Proof Kamera Modul

Katrangan singkat:

UV-ZN4133

33x 4MP Modul Kamera Jaringan Starlight
Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

  • Resolusi Maks: 4MP(2560*1440),Output Full HD:2560*1440@30fps Gambar Langsung
  • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
  • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.5(Warna),0.0005Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
  • Zoom Optik 33x, Zoom Digital 16x
  • Ndhukung Deteksi Intrusi Area, Deteksi Lintas Wates, Deteksi Gerakan
  • Dhukungan Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate
  • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

  • Adhedhasar mesin pangolahan gambar kode H.265, digabungake karo sensor gambar definisi tinggi ultra-low-iluminasi domestik, bisa nyedhiyakake kualitas gambar sing cetha, Gamelan lan Gamelan lan rincian gambar nggoleki nalika bebarengan outputting 2,1 yuta piksel-tingkat dhuwur- definisi gambar video.33x zoom optik terintegrasi lensa cahya katon ultra-dhuwur definisi, nalika nyedhiyakake cara akses video liyane, kompatibilitas apik, cocok kanggo integrasi produk kayata kamera kubah kacepetan variabel, pan / miring terpadu.
  • 4 megapiksel sing digabungake karo fungsi output jaringan lan ukuran lan bobot sing cilik banget bisa mbantu pangguna nggabungake modul kasebut menyang sebagian besar kamera.Zoom optik 33x nyukupi kabutuhan umume skenario panggunaan.Tim R&D independen bisa nyedhiyakake kabeh aspek layanan khusus lan pandhuan teknis sawise adol, terus nggawe nilai kanggo para pelanggan minangka filosofi sing konsisten.
  • Dhukungan Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • Ndhukung 3D Digital Noise Reduction, High Light Suppression, Electronic Image Stabilization, 120dB Optical Width Dynamics
  • Ndhukung 255 Prasetel, 8 Patroli
  • Dhukungan Capture Wektu lan Capture Acara
  • Ndhukung One-click Watch lan One-click Cruise Functions
  • Ndhukung Input lan Output Audio Siji Saluran
  • Ndhukung Fungsi Linkage Alarm karo Input lan Output Alarm Saluran Terintegrasi
  • Dhukungan 256G Micro SD / SDHC / SDXC
  • Dhukungan ONVIF
  • Antarmuka Opsional kanggo Ekspansi Fungsi sing Trep
  • Ukuran Cilik lan Kurang Daya, Gampang Dipasang Unit PT, PTZ

Aplikasi

Fungsi penglihatan wengi jarak jauh: kamera pencitraan termal seri TC lan kamera laser jarak jauh HP-RC0620C, HP-RC0620HW nduweni kemampuan visi wengi jarak adoh luwih saka 1000 meter, kanthi efektif ngatasi masalah kamera konvensional sing ora bisa digunakake ing a lingkungan peteng murni ing wayah wengi.
Penindasan cahya sing kuat: ngoptimalake pencitraan gelombang dawa inframerah lan teknologi jendhela optik laser ultra-sempit bisa kanthi efektif nyuda kejenuhan silau sing disebabake dening lampu mobil ing pencitraan CCD, lan bisa entuk pencitraan awan lan wengi sing cetha ing lingkungan cahya sing kompleks ing ril sepur lan dalan gedhe.
Pemantauan kabeh cuaca: Deteksi pencitraan termal sensitivitas dhuwur, kabut sing kuwat, kemampuan penetrasi udan lan salju, kompensasi lampu latar sing bisa adaptasi karo macem-macem kondisi cahya, kanggo mesthekake yen gambar sing cetha bisa dipikolehi ing wayah awan, wengi lan kondisi lampu latar.
Manajemen peralatan terpusat: Pangguna bisa mlebu log menyang server manajemen pusat kanggo ngatur macem-macem peralatan lan sumber daya ing sistem.
Sistem cascading multi-level: ndhukung sawetara protokol jaringan, ndhukung IP dinamis, produk kontrol ngarep bisa kanthi otomatis dial-up akses menyang jaringan liwat ADSL, ndhukung CDMA1x, transmisi nirkabel 3G.
Manajemen panyimpenan sing disebarake: Iki nggunakake teknologi manajemen panyimpenan sing disebarake kanggo nyadari panyimpenan hirarkis lan jaringan.Nduwe macem-macem cara ngrekam kayata planning, linkage, lan manual, uga fungsi njupuk rekaman lan kunjungan bali.Iku trep lan cepet kanggo operate.
Siaran langsung video bebarengan: ndhukung unicast / multicast, ngawasi wektu nyata remot multi-layar, lan nduweni fungsi round-trip sing dikelompokake.
Komunikasi swara rong arah: interkom utawa siaran audio bisa ditindakake ing terminal jaringan apa wae menyang titik kontrol ngarep.
Manajemen weker link: Sawise kedadeyan weker, sistem bisa kanthi otomatis micu serangkaian prasetel link kanggo mujudake intelijen sistem weker.
Matriks jaringan virtual: Titik ngawasi ngarep lan dekoder video bisa diikat kanthi sewenang-wenang kanggo mujudake matriks virtual jaringan, lan ngontrol tembok TV kanggo mujudake konversi ngawasi lan ngelompokake.
Manajemen pangguna hirarkis: Nggawe pangguna ing kabeh level miturut kabutuhan sing beda, lan gunakake ijin sing beda kanggo ngakses sumber daya sing beda.
Browsing WEB: Pangguna bisa nonton sumber video ing sistem ing wektu nyata liwat browser IE kapan wae, ing ngendi wae, lan ngatur sumber daya kanthi ijin sing cocog.

Application

Spesifikasi

Spesifikasi

kamera  Sensor gambar 1/2.8” Progressive Scan CMOS
Iluminasi Minimal Warna: 0.001 Lux @ (F1.5,AGC ON);B/W:0.0005Lux @ (F1.5,AGC ON)
rana 1/25 kanggo 1/100.000;Ndhukung rana telat
Aperture DC drive
Ngalih Awan / Wengi Filter potong ICR
Zoom digital 16x
Lensa  Dawane fokus 5,5-180 mm,33x Zoom Optik
Range Aperture F1.5-F4.0
Bidang Pandang Horisontal 60.5-2.3° (tele amba)
Jarak Kerja Minimal 100mm-1500mm (jembar-tele)
Kacepetan Zoom Kira-kira 3,5 detik (optik, tele-tele)
Standar Kompresi  Kompresi Video H.265 / H.264 / MJPEG
Tipe H.265 Profil Utama
H.264 Jinis Profil BaseLine / Profil Utama / Profil Dhuwur
Video Bitrate 32 Kbps~16Mbps
Kompresi Audio G.711a/G.711u/G.722.1/G.726/MP2L2/AAC/PCM
Audio Bitrate 64Kbps(G.711)/16Kbps(G.722.1)/16Kbps(G.726)/32-192Kbps(MP2L2)/16-64Kbps(AAC)
Gambar(Resolusi maksimum:2688*1520)  Aliran Utama 50Hz: 25fps (2688*1520, 1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720);60Hz: 30fps (2688*1520, 1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720)
Aliran Katelu 50Hz: 25fps (1920 × 1080);60Hz: 30fps (1920 × 1080)
Setelan Gambar Saturasi, Padhang, Kontras lan Ketajaman bisa diatur liwat sisih klien utawa browsing
BLC Dhukungan
Mode Paparan AE / Prioritas Aperture / Prioritas Rana / Eksposur Manual
Mode Fokus Fokus Otomatis / Fokus Siji / Fokus Manual / Fokus Semi Otomatis
Area Exposure / Fokus Dhukungan
Defog Dhukungan
Stabilisasi Gambar Dhukungan
Ngalih Awan / Wengi Otomatis, manual, wektu, pemicu weker
3D Noise Reduction Dhukungan
Ngalih Gambar Overlay Ndhukung overlay gambar 24-bit BMP, area sing bisa disesuaikan
Wilayah Minat Ndhukung telung lepen lan papat wilayah tetep
jaringan  Fungsi Panyimpenan Ndhukung kertu Micro SD / SDHC / SDXC (256G) panyimpenan lokal offline, NAS (dukungan NFS, SMB / CIFS)
Protokol TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, SMTP, SNMP, IPv6
Protokol Antarmuka ONVIF(PROFIL S,PROFIL G)
Fitur Smart Deteksi cerdas Deteksi lintas wates, deteksi intrusi area, mlebu /
deteksi area ninggalake, deteksi nglayang, deteksi kumpul personel, deteksi gerakan cepet, deteksi parkir / njupuk
deteksi, deteksi owah-owahan pemandangan, deteksi audio, deteksi fokus virtual, deteksi pasuryan
Antarmuka Antarmuka njaba 36pin FFC (Port jaringan, RS485, RS232, CVBS, SDHC, Alarm In/Out Line In/Out, daya)
Umum  Suhu Kerja -30 ℃ ~ 60 ℃, humidity≤95% (non-kondensasi)
sumber daya DC 12V±25%
konsumsi daya 2.5W MAX(IR, 4.5W MAX)
ukuran 97,5 × 61,5 × 50 mm
Bobot 268g

ukuran

Dimension


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: