4MP 10x UAV Mini Zoom Modul Kamera

Katrangan singkat:

UV-ZNS4110

10x 4MP Modul Kamera UAV Jaringan Starlight

  • Resolusi Maks: 4MP (2560×1440), Output Maks: Full HD 2560×1440@30fps Gambar Langsung
  • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
  • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
  • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.6(Warna),0.0005Lux/F1.6(B/W),0 Lux karo IR
  • Zoom Optik 10x, Zoom Digital 16x
  • Dhukungan Deteksi Gerakan, lsp.
  • Kamera iki ukurane cilik lan bobote entheng, lan gampang banget digabungake menyang macem-macem robot cilik lan sistem visi drone.
  • Kualitas gambar sing apik banget lan kacepetan fokus ngidini drone bisa ndeleng obyek kanthi jelas sanajan ing penerbangan kanthi kacepetan dhuwur


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

  • Modul zoom mini iki bisa dirakit dadi macem-macem aplikasi khusus drone lan sistem robot, adaptasi karo macem-macem skenario aplikasi kayata inspeksi pipa, patroli dhuwur, inspeksi wengi, lan liya-liyane. Antarmuka lan protokol piranti lunak sing diadegake trep kanggo pangguna kanggo nggabungake Work
  • Bobot banget entheng nyedhiyakake kemungkinan luwih gedhe kanggo urip baterei drone pelanggan
  • Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate
  • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
  • Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • 3D Digital Noise Reduction, High Light Suppression, Electronic Image Stabilization, 120dB Optical Width Dynamics
  • 255 Prasetel, 8 Patroli
  • Jupuk Wektu lan Jupuk Acara
  • Siji-klik Watch lan One-klik Cruise Functions
  • Siji Channel Audio Input lan Output
  • Fungsi Alarm Linkage karo Input lan Output Weker Saluran Terintegrasi
  • 256G Micro SD / SDHC / SDXC
  • ONVIF
  • Antarmuka Opsional kanggo Ekspansi Fungsi sing Trep
  • Ukuran Cilik lan Kurang Daya, Gampang Dipasang Unit PT, PTZ

Modul iki ndhukung antarmuka jaringan.Kanthi dhukungan saka sensor 4 MP lan lensa 10x, kanthi algoritma sing apik banget sing dikembangake dening kita, modul mini iki bisa kompeten kanggo pengintaian macem-macem UAV, nggawe nilai pengadaan sing apik kanggo panggunaan militer lan sipil.

Layanan

Biasane kita mikir lan laku lan tuwuh amarga owah-owahan lingkungan.We Yahoo kanggo entuk sugih awak lan pikiran, lan kita uga salah siji sing paling populermodul kameramanufaktur ing China.Sampeyan bakal entuk produk sing berkualitas lan layanan lan rega sing apik ing kene!Mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi kita!
Komponen inti saka kamera telefoto China, zoommodul kamera, kanggo nyukupi kabutuhan pasar lan pangembangan jangka panjang, tim riset lan pangembangan bakal ditambah nganti atusan wong.Banjur, kita bakal duwe kapasitas produksi lan kapasitas R&D sing akeh.Mesthi, kita bakal terus nambah sistem layanan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

Solusi

Status teknologi penanggulangan drone saiki
Saiki, sistem teknologi anti-UAV utama utamane kalebu teknologi deteksi, pelacakan lan peringatan dini, teknologi karusakan, teknologi jamming, kamuflase lan teknologi penipuan.Umumé, komposisi teknis spesifik saben bagéan saka sistem anti-UAV sing ana kaya ing ngisor iki.
Pelacakan deteksi lan teknologi peringatan dini.
Sanajan bisa nggunakake sarana teknis kanggo nglawan lan nglindhungi drone adhedhasar deteksi, identifikasi, lan pelacakan target drone, sistem jinis iki nduweni watesan sing relatif gedhe lan ora gumantung marang komunikasi eksternal kanggo mabur.Drone sing dikontrol nduweni efek penindasan sing ora apik lan ora bisa ditindhes kanthi efektif..
Saiki, sistem anti-UAV adhedhasar senjata laser digunakake akeh, pisanan, wektu nanggepi cendhak, kacepetan iradiasi cepet, lan akurasi hit dhuwur.Kapindho, intensitas radiasi dhuwur lan daya karusakan gedhe.Kajaba iku, ora ana polusi lan ora rentan kanggo gangguan elektronik.Iku gegaman relatif resik karo mekanisme matèni anyar.Saiki, jinis sistem iki diwatesi kanthi cara serangan sing digunakake, lan umume fokus ing lapangan militer, lan ngarep-arep bakal dadi peran penting ing lingkungan perang tanpa awak ing mangsa ngarep.
Teknologi interferensi.
Sanajan sistem anti-UAV sing ngalangi gangguan gampang dioperasi, biaya murah, lan sawetara sistem gampang digawa, utamane nggunakake alat interferensi elektromagnetik lan nduweni syarat lingkungan sing relatif dhuwur.Gampang nggunakake sinyal radio ing kutha utawa wilayah sing padhet.Lingkungan panggunaan normal nyebabake efek samping.
Teknologi nyamar lan ngapusi.
Nalika koordinat geografis wilayah target sing bakal dilindhungi dikenal, drone non-kooperatif bisa nggunakake cara kanggo nglindhungi remot kontrol eksternal lan sinyal transmisi gambar, lan entuk intrusi menyang wilayah target mung kanthi ngandelake sinyal navigasi.Sistem jinis iki utamane ngirim sinyal navigasi sing ngapusi kanggo ngapusi lan mblokir komponen navigasi UAV sing ora kooperatif.Ing wektu sing padha, uga bisa nggabungake teknologi karo sistem kontrol lingkungan elektromagnetik regional, lan nambah sinyal navigasi ing area peluncuran kanggo mesthekake yen wewenang ora sah.Nalika mesin manungsa mabur biasane, drone non-kooperatif bisa diusir lan dipeksa mendarat.

Spesifikasi

Spesifikasi

kamera Sensor gambar 1/2.8” Progressive Scan CMOS
Iluminasi Minimal Werna: 0.001Lux @(F1.6,AGC ON);B/W:0.0005Lux @(F1.6,AGC ON)
rana 1/25 kanggo 1/100.000;Ndhukung rana telat
Aperture DC drive
Ngalih Awan / Wengi ICR Cut Filter
Zoom digital 16X
Lensa  Dawane fokus 4.8-48mm, 10xZoom Optik
Range Aperture F1.7-F3.1
Bidang Pandang Horisontal 62-7.6°(wiyar-tele)
Jarak Kerja Minimal 1000m-2000m (tele tele)
Kacepetan Zoom kira-kira3.5s (lensa optik, tele-tele)
Gambar(Resolusi maksimum:2560*1440) Aliran Utama 50Hz: 25fps (2560×1440,1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720);60Hz: 30fps (2560×1440,1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720)
Setelan Gambar Saturasi, Padhang, Kontras lan Ketajaman bisa diatur liwat sisih klien utawa browser
BLC Dhukungan
Mode Paparan AE / Prioritas Aperture / Prioritas Rana / Eksposur Manual
Mode Fokus Otomatis / Siji langkah / Manual / Semi-Otomatis
Area Exposure / Fokus Dhukungan
Defog Optik Dhukungan
Stabilisasi Gambar Dhukungan
Ngalih Awan / Wengi Otomatis, manual, wektu, pemicu weker
3D Noise Reduction Dhukungan
jaringan Fungsi Panyimpenan DhukunganMkertu icro SD / SDHC / SDXC (256g) panyimpenan lokal offline, NAS (NFS, SMB / CIFS support)
Protokol TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, SMTP, SNMP, IPv6
Protokol Antarmuka ONVIF(PROFIL S,PROFIL G),GB28181-2016
Antarmuka Antarmuka njaba 36pin FFC (Port jaringan, RS485, RS232, CVBS, SDHC, Alarm In/Out
Line In/Out, daya), LVDS
Umumjaringan Suhu Kerja -30 ℃ ~ 60 ℃, humidity≤95% (non-kondensasi)
sumber daya DC 12V±25%
konsumsi daya 2,5 W MAKS (4.5W MAX)
ukuran 62,5x49x53,1mm, 61.7×48.2×50.6mm(kamera stand)
Bobot

ukuran

Dimension


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: