Modul Kamera UAV 2MP

  • 2MP 33x UAV/Robot Camera Module

    2MP 33x UAV/Modul Kamera Robot

    UV-ZN2133

    33x 2MP Modul Kamera Jaringan Starlight

    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.5(Warna),0.0005Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 33x, Zoom Digital 16x
    • Modul kamera zoom starlight 33x minangka kamera Box 1 / 2.8-inci sing hemat biaya, dilengkapi lensa zoom optik 33x, sing nyedhiyakake kemampuan kanggo mirsani obyek saka jarak sing adoh.Kamera nggunakake sensitivitas cahya ultra-rendah, sinyal dhuwur -kanggo-noise ratio (SNR) lan 30 fps uncompressed full HD streaming media.Iki nganggo lensa optik murni lan teknologi defog optik sing berkualitas tinggi, sing cocog banget kanggo skenario aplikasi ngawasi alas kanthi kelembapan sing dhuwur.Bisa ndeleng obyek sing ora dikarepke nganti satus meter ing cuaca udan lan pedhut tanpa ora ana rincian.Algoritma pangolahan gambar sing apik lan fungsi hardware sing berkualitas tinggi ndadekake kinerja kamera iki.
  • 2MP 26X UAV/Robot Camera Module

    2MP 26X UAV/Modul Kamera Robot

    UV-ZN2126

    26x 2MP Modul Kamera Blok Jaringan Starlight

    • Zoom Optik 26x, setelan Zoom Digital 16x kanggo integrasi UAV lan Robot
    • Max 2MP (1920×1080), Output: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • H.265/H.264/MJPEG Video Encoding lan Coding cara kasedhiya
    • Ultra Starlight Low Ilumination, nganti 0.0005Lux/F1.5(Warna),0.0001Lux/F1.5(B/W),0 Lux nalika IR Cut mbukak
    • 200W piksel, nelusuri otomatis, luwih cocok kanggo deteksi gerakan keamanan lan aman
    • Ndhukung macem-macem overlay informasi OSD.Bisa ngirim sinyal liwat PELCO, VISCA lan ndhukung ONVIF kanggo adaptasi menyang platform VMS sing disesuaikan
    • Set kamera fokus cendhak khusus UAV iki cocog kanggo integrasi menyang UAV cilik.Resolusi dhuwur-definisi lan fungsi fokus otomatis mesthekake yen gambar obah bisa katon cetha sak pesawat, lan macem-macem 4G, WIFI, modul transmisi HDMI bisa selaras.Kapabilitas R&D sing kuwat minangka sorotan perusahaan kita