2MP Explosion-Proof Kamera Modul

  • 2MP 26x Explosion-Proof Camera Module

    2MP 26x Explosion-Proof Kamera Modul

    Modul kamera kubah bledosan
    Cocog kanggo pangembangan lan integrasi kamera kubah

    • 360° rotasi terus horisontal, kacepetan nganti 300°/s
    • Multiple mode scan, sugih lan fungsi praktis
    • Dasar logam lan wadhah gerakan
    • Video analog opsional, input lan output audio, input lan output weker, antarmuka RS485
    • Resolusi: nganti 2MP(1920×1080),Output Full HD : 1920×1080@30fps Gambar Langsung.Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan
    • Setelan Kompleksitas Encoding.Starlight Low Ilumination,0.001Lux/F1.5(warna),0.0005Lux/F1.5(B/W),0 Lux with IR
  • 2MP 26x Explosion-Proof Dome Camera Module

    2MP 26x Explosion-Proof Dome Modul Kamera

    Modul kamera kubah bledosan
    Cocog kanggo pangembangan lan integrasi kamera kubah

    • 360° rotasi terus horisontal, kacepetan nganti 300°/s
    • Multiple mode scan, sugih lan fungsi praktis
    • Dasar logam lan wadhah gerakan
    • Video analog opsional, input lan output audio, input lan output weker, antarmuka RS485
    • Resolusi: nganti 2MP(1920×1080),Output Full HD : 1920×1080@30fps Gambar Langsung.Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan
    • Setelan Kompleksitas Encoding.Starlight Low Ilumination,0.001Lux/F1.5(warna),0.0005Lux/F1.5(B/W),0 Lux with IR
  • 2MP 33x Explosion-Proof Dome Camera Module

    2MP 33x Explosion-Proof Dome Modul Kamera

    Modul kamera kubah bledosan
    Cocog kanggo pangembangan lan integrasi kamera kubah

    • 360° rotasi terus horisontal, kacepetan nganti 300°/s
    • Multiple mode scan, sugih lan fungsi praktis
    • Dasar logam lan wadhah gerakan
    • Video analog opsional, input lan output audio, input lan output weker, antarmuka RS485
    • Resolusi: nganti 2MP(1920×1080),Output Full HD : 1920×1080@30fps Gambar Langsung.Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan
    • Setelan Kompleksitas Encoding.Starlight Low Ilumination,0.001Lux/F1.5(warna),0.0005Lux/F1.5(B/W),0 Lux with IR
  • 2MP 33x Explosion-Proof Camera Module

    2MP 33x Explosion-Proof Kamera Modul

    Modul kamera kubah bledosan
    Cocog kanggo pangembangan lan integrasi kamera kubah

    • 360° rotasi terus horisontal, kacepetan nganti 300°/s
    • Multiple mode scan, sugih lan fungsi praktis
    • Dasar logam lan wadhah gerakan
    • Video analog opsional, input lan output audio, input lan output weker, antarmuka RS485
    • Resolusi: nganti 2MP(1920×1080),Output Full HD : 1920×1080@30fps Gambar Langsung.Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan
    • Setelan Kompleksitas Encoding.Starlight Low Ilumination,0.001Lux/F1.5(warna),0.0005Lux/F1.5(B/W),0 Lux with IR
    • Zoom Optik 33X, Zoom Digital 16X
  • 2MP 33x Network Zoom Explosion-Proof Camera Module

    2MP 33x Network Zoom Explosion-Proof Kamera Modul

    UV-ZN2133

    33x 2MP Modul Kamera Jaringan Starlight
    Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.5(Warna),0.0005Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 33x, Zoom Digital 16x
    • Ndhukung Deteksi Intrusi Area, Deteksi Lintas Wates, Deteksi Gerakan
    • Dhukungan Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Dhukungan Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • 2MP 33x Digital Zoom Explosion-Proof Camera Module

    2MP 33x Digital Zoom Explosion-Proof Kamera Modul

    UV-ZN2133D

    33x 2MP Modul Kamera Digital Starlight

    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahya Lintang Kurang Iluminasi, 0.001Lux/F1.5(Warna), 0.0005Lux/F1.5(B/W), 0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 33x, Zoom Digital 16x
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Iluminasi Kurang Apik lan Kualitas Gambar Apik
    • UV-ZN2133D minangka produk paling laris Univision.Ukuran produk iki cocok kanggo umume produk ing pasar.Iku manggoni pangsa pasar gedhe saka gerakan.Nduwe kinerja biaya super dhuwur lan bisa diadaptasi kanggo kabeh peralatan kamera AHD.Nyedhiyani antarmuka Sony LVDS, uga antarmuka CVBS, tim R&D profesional bisa nyedhiyakake macem-macem layanan khusus kanggo pelanggan

     

  • 2MP 26x Network Zoom Explosion-Proof Camera Module

    2MP 26x Network Zoom Explosion-Proof Kamera Modul

    UV-ZN2126

    26x 2MP Modul Kamera Jaringan Starlight
    Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
    • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.5(Warna),0.0001Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
    • Zoom Optik 26x, Zoom Digital 16x
    • Ndhukung Deteksi Intrusi Area, Deteksi Lintas Wates, Deteksi Gerakan, Tameng Privasi, lsp.
    • Dhukungan Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
  • 2MP 26x Digital Zoom Explosion-Proof Camera Module

    2MP 26x Digital Zoom Explosion-Proof Kamera Modul

    UV-ZN2126D

    2MP 26x Digital Zoom Blok Kamera Modul

    • NDAA Compliant Prodcut
    • Zoom Optik 26x, Zoom Digital 16x
    • Ndhukung Sinyal Digital LVDS lan Output Video Sinyal Jaringan
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.5(Warna),0.0005Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
    • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
    • Iluminasi Kurang Apik lan Kualitas Gambar Apik
    • Dhukungan Kontrol 3A (Auto White Balance, Auto Exposure, Auto Focus)
    • Dhukungan Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda