Modul Kamera Zoom Jaringan 2MP 92x

Katrangan singkat:

UV-ZN2292

92x 2MP Modul Kamera Jaringan Starlight
Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

  • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
  • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
  • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.4(Warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux karo IR
  • Zoom Optik 92x, Zoom Digital 16x
  • Dhukungan Deteksi Gerakan
  • Dhukungan Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

  • Gerakan integrasi jaringan dirancang kanggo ngawasi jarak cedhak sawise akumulasi teknis pirang-pirang taun lan akeh investigasi lan eksperimen ing bidang pemantauan visi wengi dening perusahaan kita, sing nyukupi syarat pemantauan kabeh cuaca 24 jam.Produk kasebut nduweni sensitivitas dhuwur 6.1mm ~ 561mm dhuwur-definisi pedhut-penetrating low-illuminance kamera cahya katon, kang bisa éling kabeh cuaca dina lan wengi ngawasi liwat 1km ~ 3km.
  • Kanthi kerjasama tim R&D piranti lunak lan tim R&D hardware, kamera iki kanthi kinerja apik lan rega sing apik wis diprodhuksi.Pengamatan ultra-long-distance tekan luwih saka 3km, nanging rega rata-rata kanggo lensa pengamatan ultra-long-distance umum, kang nyimpen pelanggan biaya ageng
  • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
  • Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • 3D Digital Noise Reduction, High Light Suppression, Electronic Image Stabilization, 120dB Optical Width Dynamics
  • Optical Defog, Maksimal Ngapikake Gambar Foggy
  • 255 Prasetel, 8 Patroli
  • Jupuk Wektu lan Jupuk Acara
  • Siji-klik Watch lan One-klik Cruise Functions
  • Siji Channel Audio Input lan Output
  • Fungsi Alarm Linkage karo Input lan Output Weker Saluran Terintegrasi
  • 256G Micro SD / SDHC / SDXC
  • ONVIF
  • Antarmuka Opsional kanggo Ekspansi Fungsi sing Trep
  • Ukuran Cilik lan Kurang Daya, Gampang Dipasang Unit PT, PTZ

Aplikasi:

UV-ZN2292 minangka modul zoom terintegrasi IP tingkat cahya bintang jarak jauh.Digabungake karo sensor CMOS Sony IMX347, bisa ngasilake gambar video HD 2Mp wektu nyata kanthi lengkap, nyedhiyakake gambar sing apik lan lancar.Nawakake macem-macem antarmuka, sistem input lan output siji-cara, utamane cocok kanggo acara ruangan sing mbutuhake resolusi dhuwur lan fokus otomatis, lalu lintas, lingkungan kurang cahya lan acara pemantauan video liyane.
Produk iki akeh digunakake ing petrokimia, terminal pelabuhan, taman industri, pencegahan kebakaran alas, papan panyimpenan barang sing mbebayani, tenaga listrik, tapel wates lan pertahanan pesisir, tanpa dijaga ing sadawane rel, kontrol geni lan papan keamanan liyane sing mbutuhake video 24 jam kabeh cuaca. ngawasi.

Layanan

Ngupaya langgeng kita yaiku sikap "deleng pasar, deleng kabiasaan, lan deleng ilmu" lan "kualitas minangka dhasar, percaya dhisik, ngatur zoom Cina sing maju.modul kameras, modul lensa kamera dhuwur-definisi, lan welcome kanca jaban rangkah lan pengusaha kanggo nggabungake kita.Kerjasama, kita bakal nyedhiyakake layanan sing jujur, berkualitas lan efisien kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.
Produsen lan eksportir kamera PTZ Cina, pod kamera drone, aksesoris kamera, modul kamera zoom listrik, nggunakake peralatan lan teknologi canggih ing produksi, operasi sing dipercaya, rega gagal sing murah, lan cocog kanggo pangguna sing berkualitas tinggi.bisnis kita.Dumunung ing kutha manufaktur sing misuwur, duwe rantai pasokan sing sugih lan kahanan geografis lan ekonomi sing unik.We nguber filosofi perusahaan "wong-oriented, tliti Manufaktur, brainstorming, lan nggawe brilliance bebarengan".Manajemen kualitas sing ketat, layanan kelas siji, biaya manufaktur terjangkau lan teknologi R&D sing inovatif minangka prasyarat supaya kita bisa ngadeg ing pesaing kita.Yen perlu, hubungi kita liwat kaca web utawa konsultasi telpon, kita bakal nglayani sampeyan kanthi sepenuh ati.

Solusi

Kerjo bareng karo proyek pengadaan pemerintah lan ditrapake kanggo sistem manajemen lan kontrol lengkap safety lapangan minyak
Sistem kasebut utamane dumadi saka telung bagean: sistem akuisisi gambar ngarep, sistem transmisi video, lan sistem pemantauan lan manajemen mburi.Sistem kasebut nyukupi kabutuhan ngawasi lokal lan jaringan pusat multi-jaringan multi-level jaringan pengawasan video.Bisa ngawasi safety saka oilfield ing wektu nyata kanggo 24 jam, kang nyuda kakiyatan karya saka personel keamanan, lan menehi jaminan kuwat kanggo printah saka pusat ngawasi, supaya dispatchers saka pusat ngawasi ing kabeh tingkat bisa intuisi. , kanthi akurat lan pas wektune mangertos kanthi ngawasi gambar ing situs sing dikirim saka jarak jauh Kahanan nyata saben wilayah kerja.Sawise data sistem akuisisi gambar ngarep dikirim menyang saben stasiun akuisisi, area kerja, lan pusat pemantauan pabrik, piranti dekoder video mulihake sinyal video menyang panrima data kanggo ngrampungake akuisisi, transmisi, lan ringkesan data.
Pusat ngawasi video remot oilfield diatur ing pusat manajemen produksi oilfield, lan komputer nganakake sistem kabinet kabeh-babak kanggo titik ngawasi ngarep liwat platform ngawasi video.Sistem kasebut dilengkapi array disk kanggo ngrekam video 24/7 lan panyimpenan data video lan disambungake menyang jaringan komputer, supaya sistem kasebut nduweni fungsi ngawasi, nyimpen, muter maneh lan weker.

Application

Spesifikasi

Spesifikasi

kamera Sensor gambar 1/1.8" Progressive Scan CMOS
Iluminasi Minimal Werna: 0.0005 Lux @ (F1.4, AGC ON);B/W: 0.0001Lux @ (F1.4, AGC ON)
rana 1/25 kanggo 1/100.000;Ndhukung rana sing telat
Aperture PIRIS
Ngalih Awan / Wengi Filter potong ICR
Zoom digital 16x
Lensa Dawane fokus 6.1-561mm, 92x Zoom Optik
Range Aperture F1.4-F4.7
Bidang Pandang Horisontal 65.5-1.1° (tele amba)
Jarak Kerja Minimal 100mm-3000mm (jembar-tele)
Kacepetan Zoom Kira-kira 7s (optik, tele-tele)
Standar Kompresi Kompresi Video H.265 / H.264 / MJPEG
Tipe H.265 Profil Utama
H.264 Jinis Profil BaseLine / Profil Utama / Profil Dhuwur
Video Bitrate 32 Kbps~16Mbps
Kompresi Audio G.711a/G.711u/G.722.1/G.726/MP2L2/AAC/PCM
Audio Bitrate 64Kbps(G.711)/16Kbps(G.722.1)/16Kbps(G.726)/32-192Kbps(MP2L2)/16-64Kbps(AAC)
Gambar(Resolusi maksimum:1920*1080) Aliran Utama 50Hz: 25fps (1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720);60Hz: 30fps(1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720)
Aliran Katelu 50Hz: 25fps (704×576);60Hz: 30fps (704×576)
Setelan Gambar Saturasi, Padhang, Kontras lan Ketajaman bisa diatur liwat sisih klien utawa browser
BLC Dhukungan
Mode Paparan AE / Prioritas Aperture / Prioritas Rana / Eksposur Manual
Mode Fokus Fokus Otomatis / Fokus Siji / Fokus Manual / Fokus Semi Otomatis
Area Exposure / Fokus Dhukungan
Defog Optik Dhukungan
Stabilisasi Gambar Dhukungan
Ngalih Awan / Wengi Otomatis, manual, wektu, pemicu weker
3D Noise Reduction Dhukungan
Ngalih Gambar Overlay Ndhukung overlay gambar 24-bit BMP, area sing bisa disesuaikan
Wilayah Minat Ndhukung telung lepen lan papat wilayah tetep
jaringan Fungsi Panyimpenan Ndhukung kertu Micro SD / SDHC / SDXC (256g) panyimpenan lokal offline, NAS (dukungan NFS, SMB / CIFS)
Protokol TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, SMTP, SNMP, IPv6
Protokol Antarmuka ONVIF(PROFIL S,PROFIL G)
Antarmuka Antarmuka njaba 36pin FFC (Port jaringan, RS485, RS232, CVBS, SDHC, Alarm In/Out
Line In/Out, daya)
Umum Suhu Kerja -30 ℃ ~ 60 ℃, humidity≤95% (non-kondensasi)
sumber daya DC 12V±25%
konsumsi daya 2.5W MAX (ICR, 4.5W MAX)
ukuran 175.5x75x78mm
Bobot 950g

ukuran

Dimension


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: