2MP 72x Network Zoom Modul Kamera

Katrangan singkat:

UV-ZN2172

72x 2MP Modul Kamera Jaringan
Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

  • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
  • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
  • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
  • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.8(Warna),0.0005Lux/F1.8(B/W),0 Lux karo IR
  • Zoom Optik 72x, Zoom Digital 16x
  • Ndhukung Defog Optik, Ngapikake Efek Kabut Gambar


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

  • UV-ZN2172 minangka ultra-telefoto starlight-level ultra-low-photo 1080P full HD dual-channel single IP fusion all-in-one modul inti, adhedhasar H.265 encoding gambar video cerdas low-bit-rate kanthi efisiensi dhuwur mesin Processing, lan ing wektu sing padha karo SONY ultra-rendah Sensor gambar definisi dhuwur illuminance bisa output full-time nyata 2,1 yuta piksel-tingkat gambar video dhuwur-definisi, nyediakake cetha, kualitas gambar Gamelan lan Gamelan lan rincian gambar nggoleki.Nggabungake 72x optical zoom ultra-dhuwur-definisi lensa cahya katon, lan bisa nyedhiyani saluran liyane akses video ing wektu sing padha.Iki ngrampungake input saluran dual lan enkoding gabungan liwat gerakan lan output liwat siji IP.Bisa digunakake kanggo integrasi produk kayata kamera kubah kacepetan variabel, pan-tilts terpadu lan produk liyane.Nyedhiyakake kasugihan saka antarmuka fungsi, output dual lan ndhukung sistem, utamané cocok kanggo ruangan, lalu lintas, lingkungan kurang cahya lan kahanan ndjogo video liyane sing mbutuhake resolusi dhuwur lan fokus otomatis.Bisa digunakake kanggo petrokimia, tenaga listrik, tapel wates lan pertahanan pesisir, lan papan panyimpenan barang mbebayani., Taman, pelabuhan, dermaga, proteksi geni lan papan ngawasi keamanan liyane nyedhiyakake gambar video kanthi katerangan ultra-kurang lan solusi sakabèhé.
  • Fungsi Deteksi Dasar
  • Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate
  • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam
  • Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • 3D Digital Noise Reduction, High Light Suppression, Electronic Image Stabilization, 120dB Optical Width Dynamics
  • 255 Prasetel, 8 Patroli
  • Jupuk Wektu lan Jupuk Acara
  • Siji-klik Watch lan One-klik Cruise Functions
  • Siji Channel Audio Input lan Output
  • Fungsi Alarm Linkage Kanthi Input lan Output Alarm Saluran Terintegrasi
  • Fungsi Bluetooth, WiFi lan 4G
  • 256G Micro SD / SDHC / SDXC
  • ONVIF
  • Antarmuka Opsional kanggo Ekspansi Fungsi sing Trep
  • Ukuran Cilik lan Kurang Daya, Gampang Dipasang Unit PT, PTZ

Aplikasi:

Jarak dawa 72x zoommodul kameraminangka desain terpadu elektro-optik sing inovatif.Dawane fokus tekan 504mm, sing nyedhiyakake fungsi ngawasi jarak adoh kayata petrokimia, tenaga listrik, tapel wates lan pertahanan pesisir, papan panyimpenan barang mbebayani, taman gedhe, pelabuhan laut lan dermaga, perlindungan kebakaran alas lan papan ngawasi keamanan liyane.Nduwe ukuran lan bobot cilik, sing bisa ngirit akeh ruang kanggo kabeh mesin uga biaya pangiriman.

UV-ZN2172 kanthi lensa dawa fokus 504mm nduweni perbesaran maksimal 72x, sing bisa ndeleng apa wae sajrone 3km.Kanthi bantuan kabut optik, anti-goyang, gelombang anti-panas lan fungsi liyane, bisa diarani ora bakal ana ing kahanan cuaca apa wae.Bakal mengaruhi efek deteksi

Pelabuhan, dermaga, pencegahan kebakaran alas, penyelamat maritim, platform pengeboran, inspeksi menara daya lan skenario aplikasi liyane cocog kanggo nggunakake modul kamera iki.

Solusi

Saiki, total jarak tempuh tol ing negaraku wis tekan 30.000 kilometer, peringkat nomer loro ing donya.Kamentrian Komunikasi ngrancang ing taun 2020, dalan gedhe ing China bakal tekan 70.000 kilometer.Kanthi pangembangan ekonomi lan peningkatan taraf urip masarakat, jalan tol kanthi cepet berkembang ing China.Ing wektu sing padha, sawetara wilayah wis wiwit ngenalake ngawasi dalan menyang sistem konstruksi manajemen lalu lintas lan wiwit main peran.Nanging, kanthi ukuran aplikasi sistem sing saya tambah akeh, kepiye carane nggawe sistem pemantauan jaringan skala gedhe kanthi efektif lan cara nglindhungi investasi kanthi efektif dadi luwih penting kanggo kabeh wong.
Tol ngawasi kahanan dalan nyata-nyata ing dalan-dalan utama.Departemen aplikasi sistem monitoring kalebu unit kayata Kantor Manajemen Expressway, Biro Manajemen Lalu Lintas Kota, lan Dinas Perhubungan Provinsi.Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing industri pengawasan lan akeh garis produk, kita wis ngluncurake kamera dalan khusus.Dalan gedhe dibangun ing antarane kutha-kutha, kanthi jembar spasial sing gedhe, lingkungan ruangan sing atos, lan biaya pangopènan sing dhuwur.Nalika ngrancang sistem pemantauan, peralatan kanthi teknologi diwasa lan karya sing stabil kudu dipilih.Hepu Weishi kamera laser long-distance ndadekake kabeh iki, laying serat optik ing extension saka Expressway kanggo ngirim video lan sinyal kontrol mbalikke.Serat optik nduweni jarak transmisi sing dawa, atenuasi sinyal sing kurang, lan rega sing murah, sing cocog kanggo transmisi jarak jauh.Sawise laying wis rampung, bisa digunakake kabeh babak taun, kang bisa èfèktif nyuda biaya pangopènan.Gunakake kubah kacepetan dhuwur utawa kamera laser jarak adoh lan kamera pencitraan termal kanggo ngawasi kendaraan sing liwat ing mburi ngarep.
Bisa kanthi efektif ngatasi masalah gangguan cahya sing kuat saka lampu mobil, jangkoan multi-jalur loro-lorone ing wektu sing padha, sudut pandang sing amba, pencitraan sing jelas awan lan wengi, lan sapiturute, kanggo ngawasi wektu nyata 24 jam. dalan gedhe ing 800-1500 meter.72x optical zoom camera

Spesifikasi

Spesifikasi

kamera Sensor gambar 1/2.8” Progressive Scan CMOS
Iluminasi Minimal Warna: 0.001 Lux @ (F1.8, AGC ON);B/W: 0.0005Lux @ (F1.8, AGC ON)
rana 1/25 kanggo 1/100.000;Ndhukung rana sing telat
Aperture DC drive
Ngalih Awan / Wengi Filter potong ICR
Zoom digital 16x
Lensa Dawane fokus 7-504mm, 72x Zoom Optik
Range Aperture F1.8-F6.5
Bidang Pandang Horisontal 42-0,65° (tele amba)
Jarak Kerja Minimal 100mm-2500mm (jembar-tele)
Kacepetan Zoom Kira-kira 6s (optik, tele-tele)
Standar Kompresi Kompresi Video H.265 / H.264 / MJPEG
Tipe H.265 Profil Utama
H.264 Jinis Profil BaseLine / Profil Utama / Profil Dhuwur
Video Bitrate 32 Kbps~16Mbps
Kompresi Audio G.711a/G.711u/G.722.1/G.726/MP2L2/AAC/PCM
Audio Bitrate 64Kbps(G.711)/16Kbps(G.722.1)/16Kbps(G.726)/32-192Kbps(MP2L2)/16-64Kbps(AAC)
Gambar(Resolusi maksimum:1920*1080) Aliran Utama 50Hz: 25fps (1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720);60Hz: 30fps(1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720)
Aliran Katelu 50Hz: 25fps (704 x 576);60Hz: 30fps (704 x 576)
Setelan Gambar Saturasi, Padhang, Kontras lan Ketajaman bisa diatur liwat sisih klien utawa browsing
BLC Dhukungan
Mode Paparan AE / Prioritas Aperture / Prioritas Rana / Eksposur Manual
Mode Fokus Fokus Otomatis / Fokus Siji / Fokus Manual / Fokus Semi Otomatis
Area Exposure / Fokus Dhukungan
Defog Optik Dhukungan
Stabilisasi Gambar Dhukungan
Ngalih Awan / Wengi Otomatis, manual, wektu, pemicu weker
3D Noise Reduction Dhukungan
Ngalih Gambar Overlay Ndhukung overlay gambar 24-bit BMP, area sing disesuaikan
Wilayah Minat Ndhukung telung lepen lan papat wilayah tetep
jaringan Fungsi Panyimpenan Ndhukung kertu Micro SD / SDHC / SDXC (256G) panyimpenan lokal offline, NAS (dukungan NFS, SMB / CIFS)
Protokol TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, SMTP, SNMP, IPv6
Protokol Antarmuka ONVIF(PROFIL S,PROFIL G)
Antarmuka Antarmuka njaba 36pin FFC (Port jaringan, RS485, RS232, CVBS, SDHC, Alarm In/Out
Line In/Out, daya)
Umum Suhu Kerja -30 ℃ ~ 60 ℃, humidity≤95% (non-kondensasi)
Umum  sumber daya DC 12V±25%
konsumsi daya 2.5W MAX (ICR, 4.5W MAX)
ukuran 138,5x63x72,5mm
Bobot 576g

ukuran

Dimension


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: