2MP 52x Network Zoom Modul Kamera

Katrangan singkat:

UV-ZN225252x 2MP Modul Kamera Jaringan Starlight Kompatibilitas Apik banget kanggo Integrasi Unit PT

  • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@60fps Gambar Langsung
  • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
  • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.4(Warna),0.0001Lux/F1.4(B/W),0 Lux karo IR
  • Zoom Optik 52x, Zoom Digital 16x
  • Ndhukung Deteksi Intrusi Area, Deteksi Lintas Wates, Deteksi Gerakan, Tameng Privasi, lsp.
  • Dhukungan Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate
  • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

  • Skenario aplikasi:Produk iki akeh digunakake ing petrokimia, pelabuhan lan dermaga, taman industri, pencegahan kebakaran alas, pekarangan panyimpenan barang sing mbebayani, listrik, tapel wates lan pertahanan pesisir, sepur sing ora dijaga, perlindungan geni lan papan keamanan liyane sing mbutuhake pengawasan video 24 jam. .
  • Sensor tingkat starlight lan lensa dawa fokus dawa bisa nyukupi kabutuhan macem-macem lingkungan ngawasi kayata port, trowongan, pertahanan pesisir, dalan gedhe, lan sapiturute. kualitas gambar lan efek fokus.Ing wektu sing padha, kompatibel karo macem-macem protokol, nggampangake integrasi pabrikan PTZ menyang sistem kamera.
  • Dhukungan Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • Ndhukung 3D Digital Noise Reduction, High Light Suppression, Electronic Image Stabilization, 120dB Optical Width Dynamics
  • Ndhukung Optical Defog, Maksimal Ngapikake Gambar Foggy
  • Ndhukung 255 Prasetel, 8 Patroli
  • Dhukungan Capture Wektu lan Capture Acara
  • Ndhukung One-click Watch lan One-click Cruise Functions
  • Ndhukung Input lan Output Audio Siji Saluran
  • Ndhukung Fungsi Linkage Alarm karo Input lan Output Alarm Saluran Terintegrasi
  • Dhukungan 256G Micro SD / SDHC / SDXC
  • Dhukungan ONVIF
  • Antarmuka Opsional kanggo Ekspansi Fungsi sing Trep
  • Ukuran Cilik lan Kurang Daya, Gampang Dipasang Unit PT, PTZ

Aplikasi:

Lensa fokus maksimal kamera 52x zoom wis tekan 317mm, asring digunakake kanggo petrokimia, tenaga listrik, tapel wates lan pertahanan pesisir, papan panyimpenan barang mbebayani, taman gedhe, pelabuhan laut lan dermaga, perlindungan geni alas lan papan ngawasi keamanan liyane.Pangguna bisa ndeleng gambar kanthi jelas sanajan ing udan lan kabut kanthi fungsi defog optik.Zoom terintegrasi jarak dawa nyedhiyakake macem-macem antarmuka kanggo pangguna negara sing beda-beda.OEM lan ODM ditrima kanggo kita.

Solusi

Sistem iki dirancang miturut struktur multi-level, kalebu sawetara tingkat provinsi, kutha, lan wilayah, lan cocok kanggo mbangun jaringan pemantauan skala gedhe.Ing wektu sing padha, saben subsistem bisa mlaku kanthi mandiri, ora gumantung ing bagean liyane.Ing bagean tol, mode ngawasi digital diadopsi, lan sinyal video diklumpukake menyang komputer host sistem pemantauan jalan tol liwat serat optik.Ing bagean stasiun tol, mode transmisi jaringan diadopsi, lan sumber daya jaringan asli diklumpukake menyang host sistem manajemen bisnis terpadu kanggo mujudake manajemen terpadu.Ing wektu sing padha, institusi tingkat sing luwih dhuwur uga bisa nggunakake jaringan pribadi lalu lintas kanggo nyadari ngawasi remot lan mbangun sistem pemantauan multi-level.Panggunaan teknologi panyaring selektif optik lan teknologi penekanan saturasi fotoelektrik elektronik kanthi efektif ngatasi masalah gangguan cahya sing kuat saka lampu mobil, jangkoan sudut pandang lebar bebarengan multi-jalur, lan pencitraan awan lan wengi sing cetha.Ngawasi wektu nyata 24 jam ing jarak 800-1500 meter saka tol.Panganggone lensa telefoto lan kamera werna-menyang-ireng cahya sing sithik kanggo pencitraan bisa nggatekake telusuran jarak cendhak lan skala gedhe lan koleksi gambar jarak adoh;lensa katerangan laser khusus karo teknologi imaging salib-bagean laser digunakake kanggo katerangan, supaya katerangan laser seragam padhang ing kabeh ngarepke, lan konsisten karo amba saka lensa sampurna cocog, lan titik katerangan bisa kanthi cocog. kanthi lapangan tampilan imaging ing kabeh sudut, mesthekake yen kamera ora kena pengaruh cahya eksternal;kabeh mesin adopts AC24V sumber daya, lan nerangake karo AC220V kanggo AC24V kothak daya, kang trep kanggo pelanggan kanggo nginstal lan nggunakake;Kontrol nganggo metode kontrol RS485, sing trep kanggo nyambung lan gampang dioperasi;kontrol ngalih laser adopts cara kontrol photosensitive external, kang bisa njamin urip layanan saka laser lan penak saka kontrol.2mp 52x long distance camera

Spesifikasi

Spesifikasi

kamera Sensor gambar 1/1.8" Progressive Scan CMOS
Iluminasi Minimal Warna: 0.0005 Lux @ (F1.4,AGC ON);B/W:0.0001Lux @ (F1.4,AGC ON)
rana 1/25 kanggo 1/100.000;Ndhukung rana sing telat
Aperture PIRIS
Ngalih Awan / Wengi Filter potong ICR
Zoom digital 16x
Lensa Dawane fokus 6.1-317mm, 52x Zoom Optik
Range Aperture F1.4-F4.7
Bidang Pandang Horisontal 61.8-1.6° (tele amba)
Jarak Kerja Minimal 100mm-2000mm (jembar-tele)
Kacepetan Zoom Kira-kira 6s (optik, tele-tele)
Standar Kompresi Kompresi Video H.265 / H.264 / MJPEG
Tipe H.265 Profil Utama
H.264 Jinis Profil BaseLine / Profil Utama / Profil Dhuwur
Video Bitrate 32 Kbps~16Mbps
Kompresi Audio G.711a/G.711u/G.722.1/G.726/MP2L2/AAC/PCM
Audio Bitrate 64Kbps(G.711)/16Kbps(G.722.1)/16Kbps(G.726)/32-192Kbps(MP2L2)/16-64Kbps(AAC)
Gambar(Resolusi maksimum:1920*1080) Aliran Utama 50Hz: 25fps (1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720);60Hz: 30fps(1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720)50Hz: 50fps (1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720);60Hz: 60fps(1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720)
Aliran Katelu 50Hz: 25fps (1920 × 1080);60Hz: 30fps (1920 × 1080)
Setelan Gambar Saturasi, Padhang, Kontras lan Ketajaman bisa diatur liwat sisih klien utawa browser
BLC Dhukungan
Mode Paparan AE / Prioritas Aperture / Prioritas Rana / Eksposur Manual
Mode Fokus Fokus Otomatis / Fokus Siji / Fokus Manual / Fokus Semi Otomatis
Area Exposure / Fokus Dhukungan
Defog Optik Dhukungan
Stabilisasi Gambar Dhukungan
Ngalih Awan / Wengi Otomatis, manual, wektu, pemicu weker
3D Noise Reduction Dhukungan
Ngalih Gambar Overlay Ndhukung overlay gambar 24-bit BMP, area sing disesuaikan
Wilayah Minat Ndhukung telung lepen lan papat wilayah tetep
jaringan Fungsi Panyimpenan Ndhukung kertu Micro SD / SDHC / SDXC (256G) panyimpenan lokal offline, NAS (dukungan NFS, SMB / CIFS)
Protokol TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, SMTP, SNMP, IPv6
Protokol Antarmuka ONVIF(PROFIL S,PROFIL G)
Fitur Smart Deteksi cerdas Deteksi lintas wates, deteksi intrusi area, deteksi area mlebu / ninggalake, deteksi nglayang, deteksi kumpul personel, deteksi gerakan cepet, deteksi parkir / njupuk deteksi, deteksi owah-owahan adegan, deteksi audio, deteksi fokus virtual, deteksi pasuryan
Antarmuka Antarmuka njaba 36pin FFC (Port jaringan, RS485, RS232, CVBS, SDHC, Alarm In/Out Line In/Out, daya)
Umumjaringan Suhu Kerja -30 ℃ ~ 60 ℃, humidity≤95% (non-kondensasi)
sumber daya DC 12V±25%
konsumsi daya 2.5W MAX (ICR, 4.5W MAX)
ukuran 175.5x75x78mm
Bobot 925g

ukuran

Dimension


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: