2MP 46x Modul Kamera Zoom Jaringan

Katrangan singkat:

UV-ZN2146

46x 2MP Modul Kamera Jaringan Starlight
Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

  • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
  • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
  • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
  • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.8(Warna),0.0005Lux/F1.8(B/W),0 Lux karo IR
  • Zoom Optik 46x, Zoom Digital 16x
  • Ndhukung Defog Optik, Ngapikake Efek Kabut Gambar
  • Ndhukung Fungsi Deteksi Dasar


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

  • Bisa digunakake kanggo integrasi produk kayata kamera kubah kacepetan variabel lan pan / ngiringake terpadu.Nyedhiyakake kasugihan saka antarmuka fungsi, output dual lan ndhukung sistem, utamané cocok kanggo ruangan, lalu lintas, lingkungan kurang cahya lan kahanan ndjogo video liyane sing mbutuhake resolusi dhuwur lan fokus otomatis.Bisa digunakake kanggo petrokimia, tenaga listrik, tapel wates lan pertahanan pesisir, lan papan panyimpenan barang mbebayani., Taman, pelabuhan, dermaga, proteksi geni lan papan ngawasi keamanan liyane nyedhiyakake gambar video kanthi katerangan ultra-kurang lan solusi sakabèhé.
  • Nduwe tim R&D piranti lunak lan perangkat keras sing mandiri kanggo mesthekake yen kabeh asil R&D ora kena pengaruh pihak katelu, nyedhiyakake solusi lan nyedhiyakake layanan khusus sing berkualitas tinggi nalika sepisanan, ngilangi kabutuhan komunikasi perantara, lan milih Univision minangka solusi sing paling apik. kanggo pelanggan.
  • Zoom optik 46X, 7~322mm, 16X zoom digital
  • Nggunakake sensor SONY 1/2.8 inci, nduweni efek gambar sing apik
  • Defog optik / Ngilangi Gelombang Panas / EIS
  • Dhukungan apik kanggo ONVIF, bisa uga antarmuka kanggo platform VMS
  • Pelco D/P, Visca
  • Fokus kanthi cepet lan akurat
  • Gampang kanggo integrasi PTZ

Aplikasi:

Zoom cahya lintang 46xmodul kameraminangka kamera pemblokiran zoom jarak jauh kanthi kinerja dhuwur.
Zoom optik 46x yaiku defog optik.Nduwe daya adaptasi lingkungan sing luwih kuat tinimbang 33x.Bisa digunakake kanggo fungsi inspeksi jarak adoh kayata petrokimia, tenaga listrik, tapel wates lan pertahanan pesisir, papan panyimpenan barang mbebayani, taman gedhe, pelabuhan laut lan dermaga, perlindungan kebakaran alas lan papan ngawasi keamanan liyane.

Solusi

Adhedhasar panjagaan video, macem-macem deteksi weker lan data tampilan minangka fungsi lengkap, sing kanthi efektif nggabungake macem-macem sistem.Sistem bisa nyetel linkage antarane macem-macem subsistem, nambah kapasitas Processing cerdas lan wektu respon sistem, lan nggawe kombinasi sampurna saka macem-macem sistem.
Adhedhasar teknologi video jaringan, nggabungake pemantauan, weker, patroli, kontrol akses, interkom, analisis cerdas lan subsistem liyane kanggo mbentuk sistem manajemen terpadu keamanan visual, terintegrasi, lan cerdas.Manajer mung kudu nindakake manajemen terpadu saben sistem liwat operasi sing prasaja, nyadari hubungan antarane sawetara subsistem lan pangolahan rencana.

 46x 2mp optical zoom camera

Spesifikasi

Spesifikasi

kamera  Sensor gambar 1/2.8” Progressive Scan CMOS
Iluminasi Minimal Warna: 0.001 Lux @ (F1.8, AGC ON);B/W: 0.0005Lux @ (F1.8, AGC ON)
rana 1/25 kanggo 1/100.000;Ndhukung rana sing telat
Aperture DC drive
Ngalih Awan / Wengi Filter potong ICR
Zoom digital 16x
Lensa  Dawane fokus 7-322mm, 46x Zoom Optik
Range Aperture F1.8-F6.5
Bidang Pandang Horisontal 42-1° (tele amba)
Jarak Kerja Minimal 100mm-1500mm (jembar-tele)
Kacepetan Zoom Kira-kira 5s (optik, tele-tele)
Standar Kompresi  Kompresi Video H.265 / H.264 / MJPEG
Tipe H.265 Profil Utama
H.264 Jinis Profil BaseLine / Profil Utama / Profil Dhuwur
Video Bitrate 32 Kbps~16Mbps
Kompresi Audio G.711a/G.711u/G.722.1/G.726/MP2L2/AAC/PCM
Audio Bitrate 64Kbps(G.711)/16Kbps(G.722.1)/16Kbps(G.726)/32-192Kbps(MP2L2)/16-64Kbps(AAC)
Gambar(Resolusi maksimum:1920*1080)  Aliran Utama 50Hz: 25fps (1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720);60Hz: 30fps(1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720)
Aliran Katelu 50Hz: 25fps (704 x 576);60Hz: 30fps (704 x 576)
Setelan Gambar Saturasi, Padhang, Kontras lan Ketajaman bisa diatur liwat sisih klien utawa browsing
BLC Dhukungan
Mode Paparan AE / Prioritas Aperture / Prioritas Rana / Eksposur Manual
Mode Fokus Fokus Otomatis / Fokus Siji / Fokus Manual / Fokus Semi Otomatis
Area Exposure / Fokus Dhukungan
Defog Dhukungan
Stabilisasi Gambar Dhukungan
Ngalih Awan / Wengi Otomatis, manual, wektu, pemicu weker
3D Noise Reduction Dhukungan
Ngalih Gambar Overlay Ndhukung overlay gambar 24-bit BMP, area sing bisa disesuaikan
Wilayah Minat Ndhukung telung lepen lan papat wilayah tetep
jaringan Fungsi Panyimpenan Ndhukung kertu micro SD / SDHC / SDXC (256g) panyimpenan lokal offline, NAS (dukungan NFS, SMB / CIFS)
Protokol TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, SMTP, SNMP, IPv6
Protokol Antarmuka ONVIF(PROFIL S,PROFIL G)
Pitungan cerdas Pitungan cerdas 1T
Antarmuka Antarmuka njaba 36pin FFC (Port jaringan, RS485, RS232, CVBS, SDHC, Alarm In/Out
Line In/Out, daya)
Umum Suhu Kerja -30 ℃ ~ 60 ℃, humidity≤95% (non-kondensasi)
sumber daya DC 12V±25%
konsumsi daya 2.5W MAX (ICR, 4.5W MAX)
ukuran 138,5x63x72,5mm
Bobot 576g

ukuran

Dimension


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: