2MP 26x Network Zoom Explosion-Proof Kamera Modul

Katrangan singkat:

UV-ZN2126

26x 2MP Modul Kamera Jaringan Starlight
Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

  • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
  • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
  • Cahya Starlight Kurang, 0.0005Lux/F1.5(Warna),0.0001Lux/F1.5(B/W),0 Lux karo IR
  • Zoom Optik 26x, Zoom Digital 16x
  • Ndhukung Deteksi Intrusi Area, Deteksi Lintas Wates, Deteksi Gerakan, Tameng Privasi, lsp.
  • Dhukungan Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Bingkai Rate
  • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

  • Dhukungan Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • Fitur produk
    2 yuta piksel nyedhiyakake kualitas lan warna gambar kanthi definisi dhuwur.
    Nduweni kemampuan ngawasi 24 jam.Nyedhiyani gambar warna definisi dhuwur ing wayah awan;nyedhiyakake gambar ireng lan putih sing apik ing wayah wengi.
    Produk kasebut wis ngalami tes anti-getaran sing ketat lan tes suhu dhuwur lan kurang, lan bisa digunakake kanthi normal ing lingkungan industri sing atos.
    Lensa nganggo standar kelas militer lan bisa digunakake kanthi normal ing lingkungan ekstrem -30 ℃ ~ 60 ℃, kanthi adaptasi lingkungan sing apik.
  • Nduwe akeh antarmuka lan protokol komunikasi PTZ sing bisa nyukupi kabutuhan macem-macem kamera.Tim R&D hardware profesional bisa ngatur antarmuka khusus miturut syarat pelanggan.Tim R&D piranti lunak bisa kerja sama karo pelanggan kanggo ngatur antarmuka operasi sing dibutuhake pelanggan.Perusahaan iki diadegake nganti saiki.Kita wis nglayani macem-macem pelanggan, lan wis nyedhiyakake layanan sing ora kaetung, sing kabeh nggambarake profesionalisme tim kita.
  • 3D Digital Noise Reduction kasedhiya, Suppression cahya dhuwur, Stabilisasi Gambar Elektronik, 120dB Optical Width Dynamics
  • Ndhukung One-click Watch lan One-click Cruise Functions
  • Sistem pelacakan cerdas
  • Salah siji cara Audio mlebu lan metu
  • Panyimpenan maksimal nganti 256G Micro SD / SDHC / SDXC
  • Dhukungan sumur protokol ONVIF
  • Antarmuka Pilihan Mandiri kanggo Ekspansi Fungsi sing Trep
  • Ukuran Cilik lan Kurang Daya, Gampang Dipasang Unit PT, PTZ

Solusi

Kanthi perkembangan cepet saka sepur kacepetan dhuwur China, safety transit rel wis dadi fokus manungsa waé.Saiki, cara ngawasi keamanan railway isih adhedhasar pemeriksaan rutin dening wong, sing ora mung ngonsumsi dana lan tenaga kerja, nanging uga ora bisa ngawasi wektu nyata, lan risiko keamanan isih ana.Yen cara teknis asli gagal nggayuh pancegahan safety sing efektif, supaya bisa nyegah kedadeyan kacilakan keamanan umum lan kacilakan ing operasi sepur, mula kudu nggunakake cara teknis sing luwih maju kanggo nggawe sistem pemantauan keamanan operasi sepur. .Sepur kerep lelungan ing wayah wengi.Amarga visibilitas sing kurang lan garis pandang sing ora apik ing wayah wengi, iki ndadekake syarat sing luwih dhuwur babagan kejelasan gambar pengawasan video ing sadawane rel sepur, hub transportasi, lan tim panyuntingan lokomotif.Mung kanthi milih peralatan sing tepat lan nggunakake teknologi pengawasan wengi bisa dijamin efek video pengawasan wengi.

Aplikasi:

Kamera zoom jaringan 26x nduweni ukuran cilik kanthi bobot entheng, sing bisa dipasang ing PTZ cilik.Bisa digunakake ing dalan, dalan, alun-alun, parkir, supermarket, prapatan, GYM, stasiun, lsp.

Sistem anti-UAV, pengawasan keamanan umum, panangkepan video lan sistem kamera sing bisa diinstal ing saluran banyu, sistem transmisi lan piranti tampilan sing dipasang ing pusat komando kanggo nggoleki lan nemokake lan ngenali target kanthi cepet, lan ngleksanakake pemantauan 24 jam operasi saluran banyu. , kontrol lepas pantai lan pelabuhan lan aktivitas ilegal Video lan koleksi bukti

Sistem kasebut bisa mlaku terus-terusan nganti suwe, nggunakake teknologi transmisi modern kanthi lengkap, nyadari enggo bareng informasi, ningkatake tingkat manajemen lan efisiensi kerja, lan ngirit tenaga kerja, sumber daya material lan sumber daya finansial.

Spesifikasi

Spesifikasi

kamera Sensor gambar 1/2.8” Progressive Scan CMOS
Iluminasi Minimal Warna: 0.001 Lux @ (F1.5,AGC ON);B/W:0.0005Lux @ (F1.5,AGC ON)
rana 1/25 kanggo 1/100.000;Ndhukung rana telat
Aperture DC drive
Ngalih Awan / Wengi Filter potong ICR
Zoom digital 16x
Lensa Dawane fokus 5-130 mm,26x Zoom Optik
Range Aperture F1.5-F3.8
Bidang Pandang Horisontal 56.9-2.9°(wiyar-tele)
Jarak Kerja Minimal 100mm-1500mm (jembar-tele)
Kacepetan Zoom Kira-kira 3,5 detik (optik, tele-tele)
Standar Kompresi Kompresi Video H.265 / H.264 / MJPEG
Tipe H.265 Profil Utama
H.264 Jinis Profil BaseLine / Profil Utama / Profil Dhuwur
Video Bitrate 32 Kbps~16Mbps
Kompresi Audio G.711a/G.711u/G.722.1/G.726/MP2L2/AAC/PCM
Audio Bitrate 64Kbps(G.711)/16Kbps(G.722.1)/16Kbps(G.726)/32-192Kbps(MP2L2)/16-64Kbps(AAC)
Gambar(Resolusi maksimum:1920*1080) Aliran Utama 50Hz: 25fps (1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720);60Hz: 30fps (1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720)
Aliran Katelu 50Hz: 25fps (704×576);60Hz: 30fps (704×576)
Setelan Gambar Saturasi, Padhang, Kontras lan Ketajaman bisa diatur liwat sisih klien utawa browser
BLC Dhukungan
Mode Paparan AE / Prioritas Aperture / Prioritas Rana / Eksposur Manual
Mode Fokus Fokus Otomatis / Fokus Siji / Fokus Manual / Fokus Semi Otomatis
Area Exposure / Fokus Dhukungan
Defog Dhukungan
Stabilisasi Gambar Dhukungan
Ngalih Awan / Wengi Otomatis, manual, wektu, pemicu weker
3D Noise Reduction Dhukungan
Ngalih Gambar Overlay Ndhukung overlay gambar 24-bit BMP, area sing disesuaikan
Wilayah Minat Ndhukung telung lepen lan papat wilayah tetep
jaringan Fungsi Panyimpenan Ndhukung kertu Micro SD / SDHC / SDXC (256G) panyimpenan lokal offline, NAS (dukungan NFS, SMB / CIFS)
Protokol TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, SMTP, SNMP, IPv6
Protokol Antarmuka ONVIF (PROFIL S, PROFIL G)
Fitur Smart Deteksi cerdas Deteksi lintas wates, deteksi intrusi area, mlebu /
deteksi area ninggalake, deteksi nglayang, deteksi kumpul personel, deteksi gerakan cepet, deteksi parkir / njupuk
deteksi, deteksi owah-owahan pemandangan, deteksi audio, deteksi fokus virtual, deteksi pasuryan
Antarmuka Antarmuka njaba 36pin FFC (Port jaringan, RS485, RS232, CVBS, SDHC, Alarm In/Out
Line In/Out, daya)
Umum Suhu Kerja -30 ℃ ~ 60 ℃, humidity≤95% (non-kondensasi)
sumber daya DC 12V±25%
konsumsi daya 2.5W MAX(ICR, 4.5W MAX)
ukuran 97,5 × 61,5 × 50 mm
Bobot 256g

ukuran

Dimension


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: