Hangzhou Huanyu Vision Technology Co., Ltd., sing diadegake ing Juli 2019, kanthi pangembangan cepet rong taun, wis dadi panyedhiya modul kamera zoom ing industri ing China, lan entuk Sertifikasi Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional ing awal 2021. Huanyu Vision nduweni tim dhukungan teknis profesional lan tim sales kanthi luwih saka 30 staf kanggo njamin respon cepet lan nggawe nilai kanggo kabutuhan mitra.Karyawan R&D inti asale saka perusahaan internasional sing kondhang ing industri kasebut, kanthi pengalaman rata-rata luwih saka 10 taun.

maca liyane